Domovská stránka > J > Jak Stahovat Videa Z Vimea?

Jak stahovat videa z Vimea?

Free Vimeo Downloader je nástroj, který dokáže stáhnout libovolné video ze serveru Vimeo. Umožňuje stahovat několik videí zároveň, disponuje funkcí pro automatické vkládání odkazů pro jednodušší stahování. Program také podporuje importování seznamu odkazů pro stažení většího množství videí.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Lidé se také ptají, jak pracovat s vimeo?

Prvním krokem je přihlášení se na Vimeo.com a založení účtu, pokud ho nemáte. Založení účtu je zdarma a jedná se o standardní postup, který znáte z prostředí internetu. Po založení účtu je ihned možné nahrávat videa. Ještě předtím je ale doporučujeme nastavit na Vimeu svůj profil.
Můžete se také zeptat, jak psát web video?
Obsah pro prohlížeče nepodporující tag video.
...
Video.
AtributVýznamHodnoty
srczdroj videa, doporučuji ale používat spíše vnořený tag sourceURL videa
controlszobrazí ovládací prvky videabez hodnoty nebo cokoliv

Jak přehrát video?

Pokud máte telefon nebo tablet připojený k televizoru, můžete automatické přehrávání ovládat i přes něj.
  1. Připojte své mobilní zařízení k televizoru a vyberte video, které chcete přehrát.
  2. Pokud chcete rozbalit frontu a zobrazit nastavení automatického přehrávání, klepněte na ovládací panel ve spodní části obrazovky.
Někdo se také může ptát, jak dát html na web?
Jak vložit HTML kód
  1. Najetím myší do obsahu sekce zobrazíte tlačítko plus pro přidání nového obsahového bloku.
  2. Klikněte a zvolte typ obsahu HTML.
  3. Vložte HTML kód.
  4. V editoru se zobrazí pouze informace o vloženém kódu, výsledný widget se zobrazí v publikované verzi.
  5. Změny publikujte.

Související článek

Jak stahovat hry na Xbox 360 zdarma?

V konzoli se můžete přihlásit do služby Xbox Live. Pokud chcete procházet hry nebo v nich vyhledávat, přejděte do sekce Hry. Pomocí procházení nebo vyhledávání přejděte na hru, doplněk nebo ukázku hry a poté vyberte položku, kterou chcete stáhnout. Kliknutím na tlačítko Potvrdit stáhněte.

Jak se kopíruje odkaz?

Výchozí chování je odkaz, který chcete vložit jako hypertextový odkaz: V Microsoft Edge zkopírujte adresu URL, kterou chcete použít, na panelu Adresa, a to tak, že na ni kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete Kopírovat z místní nabídky nebo vyberete adresu a stisknete klávesy CTRL + C.
Někdo se také může ptát, jak ozvučit video?
AviDemux 2.7 – freeware. Slouží k úpravě, střihu, ozvučení a konverzi videa. Obsahuje všechny potřebné kodeky a desítky různých filtrů. Umí převádět video do formátu filmového DVD nebo přenosných zařízení.

Jak Otitulkovat video?

Windows Movie Maker 2 je program vhodný zejména pro nenáročné uživatele. Zdarma nabízí software pro stažení videa z videokamery, jeho úpravu, dodatečné otitulkování, vložení efektů a přechodů. Zejména díky možnostem film otitulkovat a vložit do něj efekty a přechody, se i z průměrného snímku může stát slušné dílo.
Jak odeslat link?
Můžete například odkaz zkopírovat a odeslat jej v rychlé zprávě nebo v textové zprávě. Přejděte k souboru, jehož odkaz chcete zkopírovat. Klikněte na šipku rozevírací nabídky vedle souboru a potom klikněte na možnost Kopírovat odkaz. Vyberte více souborů a klikněte na možnost Sdílet > Kopírovat odkaz.

Můžete se také zeptat, jak vložit odkaz na zdroj?

Umístěte kurzor na konec textu, který chcete citovat. Přejděte na Odkazy >Vložit citacia zvolte zdroj, který citujete. Pokud chcete přidat podrobnosti, třeba čísla stránek, pokud citujete knihu, vyberte Možnosticitace a pak Upravit citaci.

By Lenni

Similar articles

Na co nahrávat zvuk? :: Jak vložit video z YouTube do HTML?
Užitečné odkazy