Domovská stránka > J > Jak Napsat Na Mac?

Jak napsat na Mac?

Konkrétně zavináč napíšete kombinací Alt + 2. Zavináč je na klávese 2 navíc znázorněn a všechny znaky, které jsou na klávesách na této pozici, napíšete právě s kombinací stisknutých kláves s Altem. Klávesa Alt se v prostředí macOS označuje jako Option a nese znak ⌥.

Přečtěte si více

Související článek

Jak správně napsat adresu k rukám?

Na prvním řádku se uvede název společnosti. Pokud chcete jméno osoby zvýraznit, můžete k ručičkám přidat její název.

Jak udělat Delete na MacBooku?

Control-H: Smaže znak vlevo od kurzoru. Místo toho můžete také použít klávesu Delete. Control-D: Smaže znak vpravo od kurzoru. Místo toho můžete také použít zkratku Fn-Delete.
Kde je Alt na Macbook?
Zcela nejjednodušším způsobem je využití klávesy pravého Alt, neboli Alt Gr. Najdeme ji hned napravo od tlačítka mezerníku.

Kde je Klavesa return na Macu?

Ekvivalenty kláves Windows na klávesnici Macu

Backspace nebo Delete: Stiskněte Delete. Enter nebo ⏎: Stiskněte Return.
A další otázka, jak se dělá zavináč na macbooku?
Takový zavináč napíšete tak, že přidržíte klávesu Option a poté stisknete na klávesnici tlačítko 2. Pokud jste na platformě Windows psali speciální znaky pomocí ASCII kódů, v macOS tuto funkci nevyužijete. Pokud tedy chcete na MacBooku napsat # (hastag), stačí stisknout Option + 3.

Související článek

Jak napsat adresu URL?

URL znamená internetovou adresu. Adresy URL se používají jak pro cílení odkazů, tak pro načítání obrázků a jiných souborů. Adresa URL směřující na stránku Seznamu je http://www.seznam.cz.

A jak se píšou čísla na macbooku?

Stiskněte klávesu Num Lock. Máte-li na klávesnici samostatný blok numerických kláves, je klávesa Num Lock umístěna v něm. Má-li klávesnice samostatný numerický blok, ale bez klávesy Num Lock, zkuste stisknout kombinaci Shift-Delete.
Jak dát MacBook do továrního nastavení?
V nabídce Apple  v rohu obrazovky Zvolte Předvolby systému. V nabídce Předvolby systému na řádku nabídek vyberte možnost Smazat data a nastavení.

Jak se píše lomeno na MacBooku?

Stiskneme levý Alt a držíme ho zmáčknutý. Na numerické části klávesnice zadáme číselný kód 47. Pustíme levý Alt a / se okamžitě napíše.
Někdo se také může ptát, jak psát cislice na macbook air?
číslice #49870. Dobrý den, je to tak, že musíte držet shift a pak píšete čísla a když jej nedržíte tak píšete znaky s diakritikou.

Následně, jak napsat na macu na druhou?

Stačí současně stisknout Shift a klávesu v horní části, kterou standardně píšeme písmeno ž, respektive číslici 6.

By Ilona

Similar articles

Kde je na MacBooku Ctrl? :: Jak se píše zpráva na Facebook?
Užitečné odkazy