Domovská stránka > J > Jak Zrušit Předplatné Telly?

Jak zrušit předplatné Telly?

5.4 Zrušení opakované platby přes Platební bránu lze provést na Portále na adrese moje.telly.cz (přes tlačítko „Zrušit předplatné“), na zákaznické lince Telly, příp. prostřednictvím e-mailové zprávy, kterou Účastníkovi provozovatel Platební brány zaslal při první provedené platbě.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Lidé se také ptají, jak zrušit internet?

Smlouva na dobu neurčitou lze většinou zrušit snadno, prostě podáte výpověď smlouvy na internet. Výpovědní doba činí standardně 30 dní. Dejte si ale pozor na různé skryté poplatky, které se k výpovědi vážou. Poskytovatelé internetu se často snaží zajistit, aby klienti odebírali jejich služby po určitou dobu.
Můžete se také zeptat, jak zjistit oku u o2?
OKU u O2 zjistíte jednoduše ve vaší zákaznické sekci (Moje O2) na webu moje.o2.cz. Jakmile se přihlásíte, klikněte na vaše telefonní číslo. Po zobrazení karty produktu sjeďte dolů a klikněte na Zobrazit ověřovací kód účastníka (OKU). Autorizační kód OKU se vám zobrazí po zadání vašeho administračního hesla.

A jak zrušit data o2?

Pro deaktivaci Mobilního internetu volejte 800 33 00 76.
Lidé se také ptají, jak vypovědět smlouvu u vodafone?
Vyplňte formulář v Můj Vodafone vytiskněte jej, podepište spolu s novým zákazníkem a scan pak nahrajte zpět do Můj Vodafone.

Související článek

Jak zjistit predplatne?

V telefonu najdete nákupy, rezervace a předplatné. V horní části klepněte na položku Platby a předplatné.Klepněte na položku Spravovat nákupy, Spravovat předplatné nebo Spravovat rezervace.Klepnutím zobrazíte další podrobnosti.

Lidé se také ptají, jak přejít k o2 family?

Zadejte objednávku služeb
  1. na www.o2family.cz.
  2. telefonicky na lince 841 117 118.
  3. v O2 Prodejně
Lidé se také ptají, jak se odhlásit z o2 tv?
Správa zařízení v aplikaci O2 TV
  1. V pravém horním rohu vyberte ikonu profilu.
  2. Pokračujte kliknutím na „Můj účet".
  3. Klikněte na „Správa zařízení".
  4. U vybraného zařízení klikněte na tři tečky a vyberte „Odstranit". .

Jak získat Čvop?

Pokud máte předplacenou kartu, můžete o ČVOP požádat prostřednictvím bezplatné SMS ve tvaru PRENOS ANO heslo, kterou pošlete na číslo 7700. ČVOP vám pak obratem pošleme SMSkou na vaše číslo. Platnost ČVOP je 60 dní od jeho vystavení.
Jak postupovat při změně operátora?
Zákazník, který chce změnit operátora, už nebude muset koordinovat přenos mezi současným a novým operátorem. Veškeré potřebné kroky nově vyřídí za zákazníka nový operátor, který mj. musí kontaktovat opouštěného operátora a informovat ho o žádosti zákazníka ve lhůtě jednoho dne od jejího obdržení.

Lidé se také ptají, po jaké době lze změnit operátora?

Změnit operátora nebylo nikdy jednodušší. Od se stačí obrátit na zvoleného operátora a ten již zařídí vše potřebné. Zákazník musí pro samotný přenos znát své telefonní číslo a takzvaný ověřovací kód účastníka.

By Rafe Washabaugh

Similar articles

Jak zrychlit start systému Windows 7? :: Jak zrušit paušál?
Užitečné odkazy