Domovská stránka > J > Jak Zrušit Aktualizace?

Jak zrušit aktualizace?

Jak a proč zakázat automatické aktualizace u Androidu?
  1. Otevřete obchod Google Play.
  2. Klikněte na ikonu „hamburgerového“ menu.
  3. Zde zvolte položku Nastavení.
  4. Dále klepněte na Automatické aktualizace.
  5. Pro deaktivaci automatických aktualizací aplikací klepněte na Neaktualizovat aplikace automaticky.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Jak zakázat některé aktualizace?

Pro skrytí aktualizací klikněte na možnost »Hide updates«. Možnost »Show hidden updates« zobrazí skryté aktualizace. Můžete je povolit a umožnit jejich automatickou instalaci přes Windows Update. Po kliknutí na možnost Hide updates se zobrazí aktualizace, které jsou dostupné na Windows Update pro váš operační systém.
Pokud jde o toto, jak vypnout stahování aktualizací windows 10?
Vypnout jejich spouštění můžete prostřednictvím plánovače úloh. Klikněte na „Start" a napište „Plánovač úloh„. V plánovači najděte položku Microsoft > Windows > Windows Update a následně Update Orchestrator. Zde zrušte všechny naplánované úlohy.

Jak odstranit aktualizací systému Android?

Otevři "Nastaveni", potom "Aplikace" a rozklikni tu u které chceš aktualizace odinstalovat. Tam by měla být možnost "Odinstalovat aktualizace".
Jak se zbavit Aktualizace Windows 10?
Odinstalace vybraných aktualizací

Standardně se otevírá položka menu Windows Update. Právě v její spodní části najdete volbu s označením Zobrazit historii aktualizací. Následně se vám ukáže seznam nainstalovaných aktualizací. Hned nahoře zvolte Odinstalovat aktualizace.

Související článek

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Vyberte možnost Start.

Jak zakázat Aktualizace ve Windows 10?

Stiskněte klávesy [Windows] + [R], napište »msconfig« a stiskněte [Enter]. Otevře se nástroj Konfigurace systému. Na záložce »Služby« vyhledejte službu s názvem »Windows Update«. Službu Windows Update zakažte zrušením zatržení.
Jak zastavit sluzbu Windows Update?
V okně "Konfigurace systému" se přepněte na záložku: "Služby". Seřadíme si služby podle jména (kliknutím na vrchol sloupce pojmenovaný "Služba") a vyhledáme Službu: "Windows Update". Zrušíme zaškrtnutí a klikneme na tlačítko: "Použít".

Navíc, jak odinstalovat posledni aktualizaci aplikace?

Existuje další možnost. Přejděte do sekce s aplikacemi. Vyberte aplikaci a poté klikněte na Odinstalovat aktualizace. Potvrďte odstranění aktualizací.
Jak vratit aktualizaci Androidu?
Návrat, který může bolet

Pokud se rozhodnete pro návrat, stačí se z beta programu jednoduše odhlásit, v aktualizaci systému vyvolat update a během pár chvilek obdržíte nový "rollback" balíček na Android 10. Co už ale Google nezdůraznil je to, že jde o jedinou možnost, která vám zaručí, že vše poběží jak má.

A jak vrátit aktualizace?

Postačí nám volba "Odinstalovat aktualizace", která vrátí aplikaci do verze, ve které byla v telefonu původně. Jestliže chcete ještě nižší, to už se musíte pustit do sofistikovanějšího procesu, který zde popisovat nebudeme.

By Sarchet Pyfrom

Similar articles

Jak odstranit staré Aktualizace Windows 10? :: Jak stornovat email?
Užitečné odkazy