Domovská stránka > J > Jak Si Zvětšit Google?

Jak si zvětšit Google?

K přiblížení nebo oddálení lze použít také klávesové zkratky:
  1. Zvětšení obsahu: Windows a Linux: Stiskněte Ctrl a +. Mac: Stiskněte ⌘ a +.
  2. Zmenšení obsahu: Windows a Linux: Stiskněte Ctrl a -. Mac: Stiskněte ⌘ a -.
  3. Použití režimu celé obrazovky: Windows a Linux: Stiskněte F11. Mac: Stiskněte ⌘ + Ctrl + f.

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Jak si změnit ikony na Xiaomi?

Pokud netrváte na výchozí obrazovce od Xiaomi, doporučuji nainstalovat aplikaci Nova Launcher, následně podržet prst na ikoně Pošta – Upravit – kliknout na ikonu – Předdefinované a vybrat si jinou ikonu.
Navíc, co na androidu znamenají symboly ve stavovém řádku?
V pravé horní části chytrých telefonů s Androidem, takzvaném stavovém řádku, se kromě ukazatele času zobrazují také různé další symboly. Například Písmena G, E a 4G informují o typu (a tím pádem i rychlosti) připojení k Internetu.

Následně, jak uzamknout ikony na ploše?

Klepněte pravým tlačítkem myši na plochu. Vyberte Přizpůsobit . Vyberte Motivy a přejděte dolů a vyberte Nastavení ikon na ploše . V levém dolním rohu dialogového okna Nastavení ikon na ploše zrušte zaškrtnutí políčka Povolit motivům měnit ikony na ploše .
Jak udělat zástupce Tento počítač?
Pokud chcete vytvořit zástupce na ploše, otevřete Průzkumníka souborů, vyberte Tento počítačv levém podokně a přetáhněte ho na plochu.

Související článek

Jak instalovat aplikace bez Google Play?

Phone Clone vám pomůže najít vaše oblíbené aplikace. Do této aplikace lze přesunout data ze starého telefonu. Aplikace s daty můžete přetáhnout z obou zařízení. Proces přesunu aplikací je velmi jednoduchý.

Jak zobrazit skryté ikony?

Zobrazení skrytých ikon

Klepněte nebo klikněte na šipku Zobrazit skryté ikony vedle oznamovací oblasti.
Jak změnit vzhled ikony na ploše Windows 10?
Klikněte pravým tlačítkem na ikonu a klikněte na vlastnosti. Klikněte na kartu zkratka (Pokud je dostupná) a potom klikněte na změnit ikonu. V seznamu klikněte na ikonu, kterou chcete použít, klikněte na OKa potom klikněte na OK.

Jak změnit vzhled složky?

Klepněte pravým tlačítkem myši na složku, jejíž ikonu se chystáte změnit. Z kontextové nabídky zvolte Vlastnosti. Přejděte na poslední záložku nazvanou Přizpůsobit. Chcete-li přiřadit složce nějakou stávající ikonu ze souborů EXE, DLL nebo ICO klepněte na tlačítko Změnit ikonu.
Někdo se také může ptát, jak změnit obrázek na ikonu?
Jak změnit ikonu aplikace na ploše

Samozřejmě nejdříve je třeba mít složku vytvořenou případně mít odkaz na zástupce. Následně na tuto složku klikněte pravým tlačítkem myši a zvolte záložku Vlastnosti. Zde klikněte dole na tlačítko Změnit ikonu. A vyberte si z opravdu velké nabídky ikon všech témat a oborů.

A další otázka, jak zvětšit ikony na ploše iphone?

Pokud na ploše kvůli zvětšení nevidíte ikonu Nastavení, klepněte třemi prsty dvakrát na displej. Tím zobrazení zmenšíte. Zvětšení vypnete tak, že přejdete do Nastavení > Zpřístupnění > Zvětšení a klepnutím vypnete volbu Zvětšení.

By Rector Shapouri

Similar articles

Jak zmenšit velikost souboru PDF Mac? :: Jak změnit velikost ikon na hlavním panelu?
Užitečné odkazy