Domovská stránka > J > Jak Změnit Velikost Snímků V Powerpointu?

Jak změnit velikost snímků v Powerpointu?

Změna velikosti snímku
  1. Na kartě Návrh klikněte ve skupině Přizpůsobit na pravém konci na velikost snímku.
  2. Klikněte na Vlastní velikost snímku.
  3. V seznamu Snímky s velikostí proklikněte na požadovanou velikost nebo pomocí polí Šířka a Výška vyberte vlastní velikosti.
  4. Klikněte na OK.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

A jak nastavit formát v powerpointu?

Na kartě Návrh na pásu karet vyhledejte velikost snímku ve skupině Přizpůsobit poblíž pravého konce panelu nástrojů. Vyberte Velikost snímku. V nabídce, která se zobrazí, zvolte Vzhled stránky. V poli Velikost snímku klikněte na šipku dolů vedle možnosti Snímky s velikostí a vyberte požadovanou možnost.
Jak zmenšit PDF online?
Komprese souboru PDF online

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete zmenšit. Po nahrání souboru PDF Acrobat automaticky zmenší jeho velikost. Stáhněte si komprimovaný soubor PDF nebo se přihlaste a sdílejte ho.

Pokud jde o toto, jak na powerpoint?

Vytvoření prezentace
  1. Otevřete PowerPoint.
  2. V levém podokně vyberte Nový.
  3. Vyberte možnost: Pokud chcete vytvořit prezentaci od začátku, vyberte Prázdná prezentace. Pokud chcete použít připravený návrh, vyberte jednu ze šablon.
Jak uložit PowerPoint?
Klikněte na soubor > Uložit, vyberte nebo vyhledejte složku, do pole název souboru zadejte název prezentace a klikněte na Uložit.

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

A jak změnit šablonu v powerpointu?

Jak rychle změnit šablonu v PowerPointu
  1. Klikněte na náhled, abyste změnili motiv vašeho PowerPointu. V nabídce témat každá miniatura reprezentuje jinou PowerPoint šablonu.
  2. Prohlídněte si všechny motivy, které máte nainstalované Po kliknutím na nové téma projdu prezentaci, abych se ujistil že vypadá dobře s novým tématem.
Jak se dělá obsah prezentace?
Klikněte do textového pole na souhrnném snímku nebo na snímku osnovy a potom na kartě Domů klikněte na Vložit > Vložit jinak. V poli Vložit jinak vyberteformátovaný text (RTF) nebo Neformátovaný texta klikněte na OK. Pokud chcete změnit vzhled seznamu obsahu, můžete použít možnosti písma na kartě Domů.

A další otázka, jak udělat osnovu v powerpointu?

Na kartě Zobrazení klikněte ve skupině Zobrazení prezentace na Normální. V podokně, které obsahuje karty Osnova a Snímky, klikněte na kartu Osnova. Na kartě Osnova umístěte ukazatel myši a vložte obsah nebo začněte psát text.
Jak se zbavit červené podtržení v Powerpointu?
Vypnutí značek kontroly pravopisu v celém souboru
  1. Na kartě Revize na pásu karet vyberte šipku na tlačítku Nastavení editoru.
  2. V nabídce, která se zobrazí, vyberte Skrýt pravopisné chyby.

Co je to PPTX soubor?

Výchozí formát souboru v PowerPoint verze 2007 nebo novější je . pptx. Prezentace, kterou můžete otevřít na počítači v PowerPoint 2007 a novějších verzích nebo kterou můžete otevřít na Macu v PowerPoint 2008 a novějších verzích.

By Gino Ospina

Similar articles

Jak zarovnat text v Powerpointu? :: Jak zvětšit velikost video?
Užitečné odkazy