Domovská stránka > J > Jak Vratit Peníze Z Predplatneho?

Jak vratit peníze z Predplatneho?

Jak požádat o vrácení peněz
  1. Přihlaste se na stránky reportaproblem.apple.com.
  2. Klepněte nebo klikněte na „Chci provést…“ a pak vyberte „Žádost o refundaci“.
  3. Vyberte důvod, proč chcete vrátit peníze, a pak vyberte Další.
  4. Vyberte aplikaci, předplatné nebo jinou položku a pak zvolte Odeslat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vratit penize Apple?

Standardní pravidla pro vrácení zboží se řídí pravidly společnosti Apple. Pokud si to rozmyslíte, můžete nám svůj hardware vrátit. Software můžete vrátit, pokud je balení nepoškozené.

Jak stáhnout nemeckou aplikací?

Nové AppleID si snadno vytvoříte na appleid.apple.com. Budete k tomu potřebovat druhou funkční e-mailovou adresu. Při registraci zvolte jako oblast Spojené státy (nebo jinou zemi, z jejíhož AppStoru chcete stahovat), ostatní údaje můžete (a nemusíte) vyplňovat pravdivě.
Jak se přihlásit do Icloudu?
Přejděte na iCloud.com a přihlaste se svým Apple ID. Pokud už jste na zařízení přihlášení svým Apple ID a vaše zařízení má Touch ID nebo Face ID, můžete se na web iCloud.com přihlašovat pomocí něj.

A další otázka, jak dát mobil do češtiny?

Pokud chcete změnit jazyk v telefonu se systémem Android na češtinu nebo jiný jazyk, postupujte podle následujících kroků:
  1. Otevřete Nastavení telefonu.
  2. Najděte a klikněte na položku Systém či Obecná správa.
  3. Přejděte na možnost: Jazyky a zadávání
  4. Klikněte na položku: Jazyk.
  5. Vyberte možnost: Přidat jazyk.
A jak stahovat z app store zdarma?
Jak získat aplikace
  1. Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch otevřete aplikaci App Store.
  2. Procházejte karty Dnes, Hry, Aplikace nebo Arcade a najděte aplikace, které se vám líbí. Nebo klepněte na kartu Hledat a vyhledejte něco konkrétního.
  3. Klepněte nebo klikněte na cenu nebo na tlačítko Získat.

Související článek

Jak vrátit Aktualizace Android?

Pokud se z beta programu odhlásíte, vyvolejte aktualizaci v aplikaci System Update a během několika okamžiků získáte nový balíček.

Jak zmenit jazyk na Wish?

Nejprve otevřete v prohlížeči stránku Wish. Poté otevřete Nastavení tak, že umístíte kurzor myši na svůj profil. Dále přejděte do Nastavení účtu. Nakonec ze seznamu jazyků vyberte jazyk, který chcete na stránce nastavit .
Proč je Netflix v angličtině?
Netflix přešel na češtinu už poměrně dávno. Pokud se Vám automaticky nepřepnula z angličtiny, máme pro Vás ten nejjednodušší návod, jak si to udělat sami. Ze všeho nejdříve se přihlašte na svůj Netflix. Poté v pravém horním rohu klikněte na Spravovat profily a vyberte účet, který chcete přepnout do češtiny.

Co to je Apple ID?

Apple ID je váš osobní účet, se kterým se přihlašujete ke službám Apple, například App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime a dalším. Ke všem službám Apple se přihlašujete stejným Apple ID a heslem.
Pokud jde o toto, jak získat icloud?
Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud. Zapněte iCloud Mail (nebo Mail) a potom podle pokynů na obrazovce vytvořte adresu iCloud Mailu.

Jak ověřit Apple ID?

Přejděte na nabídku Apple  >, otevřete Předvolby systému a klikněte na Apple ID. Klikněte na Heslo a zabezpečení > Získat ověřovací kód.

By Dolan Blacock

Similar articles

Jak zvětšit velikost video? :: Jak vytvořit Apple ID bez kreditní karty?
Užitečné odkazy