Domovská stránka > J > Jak Zjistit Polohu Mobilního Telefonu?

Jak zjistit polohu mobilního telefonu?

Vzdálené vyhledání, uzamknutí nebo vymazání
  1. Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.
  2. Ve ztraceném telefonu se zobrazí oznámení.
  3. Na mapě uvidíte, kde se telefon nachází.
  4. Určete, co chcete udělat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Jak sledovat NECI polohu?

Obdobně pak funguje i služba od Googlu, která vám umožní zjistit polohu telefonu s Androidem. Stačí navštívit stránku „Find your phone", přihlásit se Google účtem, na nějž jste přihlášeni i v telefonu a vyčkat, než se jeho pozice objeví na mapě.
A další otázka, jak někoho sledovat přes mobil?
Jak zjistit polohu telefonu – Android online

Přihlaste se do svého Google účtu a v sekci „Find your phone" neboli „Najděte svůj telefon" odsouhlasíte, že hledáte například vaše Redmi 9. Ihned vidíte mapu s přesnou lokalizací zařízení a můžete přehrát zvuk, pokud mobil hledáte třeba doma a na zahradě.

Jak vyhledat polohu čísla?

Stačí do vyhledávače Google napsat „najít telefon" (případně jít přímo na stránku Najdi moje zařízení) a zobrazí se vám aplikace, v níž můžete zvolit libovolné zařízení propojené s vaším Google účtem a jeho polohu.
Pokud jde o toto, jak zaměřit telefonní číslo?
Jak najít telefon s Androidem? Napište do Google „Najdi telefon"
  1. Mobil musí být zapnutý. Pokud není či je offline, zobrazí se alespoň jeho poslední známá poloha.
  2. Telefon musí být připojený k internetu.
  3. Musíte znát heslo ke svému Google účtu a zadat jej při ověření ve službě.

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Jak najit telefon přes cislo zdarma?

Find My Device je služba, kterou zdarma nabízí přímo Google a má ji téměř každý telefon s Androidem. Při hledání vám pomůže internet a GPS. Pokud GPS v telefonu nemáte zapnutou, můžete jej alespoň prozvonit nebo uzamknout heslem na dálku a poctivému nálezci poslat zprávu s kontaktními údaji.
Jak zjistit polohu podle Whatsapp?
Klepněte na Více možností > Nastavení > Účet > Soukromí > Aktuální poloha.

Jak zjistit polohu přes Instagram?

Přejděte na adresu www.trackapartner.com. V rozbalovací nabídce vyberte stát - připojujete-li se z Česka, měla by se Česká republika vybrat automaticky. Pokračujte zadáním předvolby (+420) a telefonního čísla mobilního telefonu, který chcete lokalizovat. Pokračujte klepnutím na tlačítko Start Searching.
Jak sledovat partnera?
Nástroje ke sledování druhého přes telefon – tzv. stalkerware (tedy software sloužící ke stalkingu) – jsou dnes tak lehce dostupné, že si spousta lidí jejich nebezpečnost ani neuvědomí. Tuto past mohou na své partnery nastražit násilníci, ale jejím svodům snadno podlehnou i zoufalí lidé užírající se podezřením.

A jak vystopovat cizi mobil?

Poloha mobilního telefonu se zjistí snadno a zdarma, stačí k tomu program – aplikace Trackapartner, sloužící pro lokalizaci mobilních telefonů i osob. Poloha mobilu je vidět téměř hned. Samozřejmě je možné i zjištění polohy jiného mobilu podle čísla, nejen svého vlastního telefonu.

By Allison Stailey

Similar articles

Jak zjistím že mi někdo sleduje telefon? :: Jak zhubnout 20 kg za rok?
Užitečné odkazy