Domovská stránka > J > Jak Obnovit Sms Po Továrním Nastavení?

Jak obnovit SMS po továrním nastavení?

Jdeme na trh Play a při hledání píšeme GT SMS Recovery. Vybereme první aplikaci, která se nazývá, nainstalujte ji. V zásadě můžete použít jakoukoli jinou aplikaci k obnovení SMS, to však nemění podstatu. Po instalaci spusťte aplikaci.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak nahrat zalohu z Google?

Spusťte aplikaci Disk Google. Zálohy. Klepněte na zálohu, kterou chcete spravovat.
Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?
Na internetu je k dispozici několik typů softwaru za účelem obnovení všech smazaných dat ve vašem Xiaomi. Doporučujeme vám "Dr. fone" ou "Záchrana po telefonu". Ale můžete také napsat „Obnovit smazané SMS" do vyhledávacího pole na své webové stránce a najít další.

A jak obnovit vymazanou konverzaci?

Pokud jste majitelem iPhonu, můžete si zkusit stáhnout např. aplikaci DataKit iPhone Recovery Recovery a použít ji pro dolování staré messengerové konverzace. Uživatelé Androidu bohužel takovouto možnost nemají.
Jak přesunout zprávy?
Funkce Přesunout
  1. Označte zprávu zatržením -nebo- otevřete konkrétní zprávu.
  2. V horním menu klikněte na tlačítko "Přesunout".
  3. Kliknutím vyberte složku, do které chcete zprávu přesunout. K přesunutí zprávy dojde okamžitě.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

A další otázka, jak nastavit automatické zálohování?

Začněme tím, že konfiguraci zálohování najdete v Nastavení-Aktualizace a zabezpečení-Zálohování-Zálohovat pomocí historie souborů. Prvním krokem na naší cestě za klidnějším spánkem je volba místa, kam budou ukládány záložní soubory.
Jak se dostat do stareho telefonu?
Použijte Správce zařízení Android

Stačí se ve webovém prohlížeči přihlásit ke svému účtu Google na jakémkoli počítači či zařízení a následně otevřít webovou stránku Správce zařízení Android. Zde nejprve z nabídky vyberte zařízení, které chcete odemknout, a vyčkejte na nalezení jeho polohy.

Jak zprovoznit nový telefon?

Stačí se pouze přihlásit ke svému Google účtu. Jak už je zmíněno výše, dalším pozitivem synchronizace je zjednodušený přechod ze starého telefonu na nový. V takovém případě opět stačí pouze přesunout svou SIM kartu a postupovat podle návodu až k přihlášení vašeho účtu.
Jak přenést data do nového telefonu Xiaomi?
Po prvním zapnutí nového Xiaomi zařízení bude proces přenosu souborů nabídnut uživateli automaticky. Případně se k tomuto procesu dá dostat pomocí nastavení telefonu (nastavení – o telefonu – přesun do nového zařízení).

Kde jsou v Androidu uložená telefonní čísla?

Pokud jde o samotný soubor kontaktů, najdete jej na následující adrese: /data/data/com. android. providers. contacts/databases/, samotný soubor kontaktů se nazývá Contacts.

By Persson Zaidi

Similar articles

Čím nahradit Excel? :: Jak uložit SMS?
Užitečné odkazy