Domovská stránka > J > Jak Odstranit Aktualizace?

Jak odstranit Aktualizace?

Klikněte na tlačítko Start a vyberte možnost Nastavení. Klikněte na možnost Aktualizace a zabezpečení. Klikněte na odkaz Zobrazit historii aktualizací na pravé straně stránky. Klikněte na odkaz Odinstalovat aktualizace v levém horním rohu otevřeného okna Zobrazit historii aktualizací.

Přečtěte si více

Související článek

Jak odstranit zámek aktivace?

Přejděte na www.iCloud.com/ find.Pihlaste své Apple ID a heslo a odstraňte aktivační zámek.

Jak se vratit k predchozi verzi aplikace?

Android, sám o sobě neumožňuje downgrade aplikace na předchozí verzi, jelikož nemůže přepsat novou aplikaci její starší verzí. Samozřejmě můžeme namítnout, že Android má tlačítko „Odinstalovat aktualizace" v nastavení, avšak to vám nemusí umožnit vrátit se na konkrétní verzi.
Můžete se také zeptat, jak vratit aktualizaci androidu?
Návrat, který může bolet

Pokud se rozhodnete pro návrat, stačí se z beta programu jednoduše odhlásit, v aktualizaci systému vyvolat update a během pár chvilek obdržíte nový "rollback" balíček na Android 10. Co už ale Google nezdůraznil je to, že jde o jedinou možnost, která vám zaručí, že vše poběží jak má.

Jak odstranit Snoopza?

Jakmile budete mít k dispozici zařízení, které chcete sledovat, postupujte podle pokynů k instalaci aplikace Snoopza. Otevřete aplikaci Snoopza na sledovaném zařízení (Jak?). Klepněte na tlačítko "...". Klepněte na tlačítko Odinstalovat / Uninstall.
Někdo se také může ptát, jak odinstalovat aplikace z androidu?
Smazání nainstalovaných aplikací
  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Klepněte na název aplikace, kterou chcete smazat.
  5. Klepněte na Odinstalovat.

Související článek

Jak odstranit z nabídky Start?

Postup je zde. Je třeba otevřít nabídku Start. Pokud chcete soubor z nabídky Start odstranit, klepněte na možnost Odebrat ze seznamu. Soubor bude z nabídky Start odstraněn.

A další otázka, jak zakázat některé aktualizace?

Pro skrytí aktualizací klikněte na možnost »Hide updates«. Možnost »Show hidden updates« zobrazí skryté aktualizace. Můžete je povolit a umožnit jejich automatickou instalaci přes Windows Update. Po kliknutí na možnost Hide updates se zobrazí aktualizace, které jsou dostupné na Windows Update pro váš operační systém.
Jak odstranit neúspěšně aktualizace?
přejděte na C:WindowsWinSxS složky, vyhledejte a pending. xml soubor a přejmenujte jej. Můžete jej dokonce smazat. To umožní Windows Aktualizací odstraníte nevyřízené úkoly a vytvoříte novou kontrolu nové aktualizace.

Jak se zbavit aktualizace Windows 10?

Odinstalace vybraných aktualizací

Standardně se otevírá položka menu Windows Update. Právě v její spodní části najdete volbu s označením Zobrazit historii aktualizací. Následně se vám ukáže seznam nainstalovaných aktualizací. Hned nahoře zvolte Odinstalovat aktualizace.
A jak vrátit aktualizaci aplikace na ios?
Podmínkou je, abyste telefon s nainstalovanou starší verzí alespoň jednou synchronizovali s iTunes. Tím se aplikace zálohuje, najdete ji na disku počítače a budete moci vrátit zpět. Situaci se zkomplikuje, pokud jste už provedli synchronizaci s novou verzí aplikace.

A další otázka, jak odinstalovat aktualizaci aplikace iphone?

Smazání a opětovné stažení aktualizace
  1. Přejděte do Nastavení > Obecné > Úložiště [název zařízení].
  2. V seznamu aplikací najděte aktualizaci.
  3. Klepněte na aktualizaci a potom na Smazat aktualizaci.
  4. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru a stáhněte si nejnovější aktualizaci.

By Sloan

Similar articles

Jak změnit verzi Androidu? :: Jak vyrobit aplikaci na tričko?
Užitečné odkazy