Domovská stránka > J > Jak Vyhledávat V Souborech?

Jak vyhledávat v souborech?

Chcete-li vyhledávat soubory v Průzkumníku souborů, otevřete ho a použijte vyhledávací pole vpravo od panelu Adresa. Klepnutím nebo kliknutím spusťte Průzkumníka souborů. Soubory budou vyhledávány ve všech složkách a podsložkách knihovny nebo složky, kterou máte zobrazenou.

Přečtěte si více

Související článek

Proč nejde vyhledávat v Outlooku?

Pokud se nezobrazuje, vyhledávání ve Windows nefunguje. V případě problému byste měli kontaktovat podporu společnosti Microsoft.

Následně, jak vyhledat složku?

Vyhledávání v Průzkumníku Windows 10
  1. V průzkumníku si můžete v levém okně vybrat nejprve konkrétní složku, kde se má hledat. Slouží k tomu stromová struktura.
  2. Když hledáte soubory s danou příponou, pak stačí napsat jednoduchý příkaz „*. doc".
  3. S výsledky vyhledávání lze následně pracovat ve vrchním panelu hledání.
Jak vyhledávat ve Windows?
Stiskněte a podržte hlavní panel (nebo na to klikněte pravým tlačítkem) a vyberte Hledat. Vyberte Zobrazit vyhledávací pole.

Můžete se také zeptat, jak vyhledat všechny fotky v počítači?

Aplikace Fotky ve Windows 10 shromažďuje fotky z počítače, telefonu a dalších zařízení a umožňuje je umístit na jedno místo, kde můžete snadněji najít to, co hledáte. Pokud chcete začít, zadejte do vyhledávacího pole na hlavním panelu fotky a ve výsledcích vyberte aplikaci Fotky.
Pokud jde o toto, jak hledat v textu?
Vyhledání textu

nebo zmáčkněte Ctrl + F . Kurzor se přemístí na začátek pole v okně hledání. Napište do okna hledání text, který si přejete najít.

Související článek

Jak správně vyhledávat informace?

Důležité jsou kvalitní a relevantní informace. Mnohem jednodušší je použít ve vyhledávání správná slova. Před vyhledáváním se určí slova nebo fráze. Zadávají se do vyhledávače s vyhledávacím dotazem.

Jak hledat na disku?

Správné soubory na Disku najdete snáz, když vyhledávání zpřesníte pomocí filtrů.
  1. Na počítači přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Do vyhledávacího pole nahoře zadejte hledané slovo nebo slovní spojení.
  3. Pokud chcete vyhledávání zpřesnit, klikněte na šipku dolů .
  4. Vyplňte požadované sekce:
  5. Dole klikněte na Vyhledat.
Pokud jde o toto, jak se dostat do složky appdata?
Složku AppData není právě jednoduché najít, pokud nevíte, jak na to. Složka AppData se nachází ve složce, která nese název vašeho uživatelského jména. Jedná se tedy o stejnou složku, v níž se nachází složky Dokumenty, Hudba a další složky pro knihovny (pokud jste je samozřejmě nepřesunuli někam jinam).

Kde najdu Disk Google?

Na počítači přejděte na drive.google.com. Zobrazí se vám Můj disk, který obsahuje: soubory a složky, které nahrajete nebo synchronizujete, Dokumenty, Tabulky, Prezentace a Formuláře Google, které vytvoříte.
Jak najít App data?
Vyhledejte „Spustit" ve vyhledávání ve Windows, jak je uvedeno níže, nebo stisknutím tlačítka Windows + R otevřete aplikaci Spustit. Do textového pole Spustit aplikaci zadejte „%AppData%" a klikněte na OK. Windows přímo otevře složku Roaming, která je ve složce AppData.

Proč nefunguje vyhledávač?

Pokud vám také nefunguje Google vyhledávání na telefonu, tak řešení je naštěstí celkem jednoduché. Někdy postačí zadat dotaz znovu. Jistější je pak otevřít na vašem telefonu menu multitasking a ukončit aplikaci Google. Nově spuštěná Google aplikace by už měla opět fungovat.

By Denoting Dipierro

Similar articles

  • Jak spravne vyhledavat na internetu?

    Je důležité vědět, jak rychle najít to, co vás zajímá. Chcete-li najít konkrétní informace, zadejte do vyhledávače více slov. Je možné přidat další slova, abyste lépe definovali oblast, která vás zajímá. Vyhledávači můžete klást otázky.

  • Jak vyhledavat na Google?

    Uživatel zadá do vyhledávacího pole jedno nebo více slov a klikne na tlačítko hledat. Po zobrazení výsledků se pokusí najít odkaz na stránku, která nejlépe odpovídá jeho představám.

Jak indexovat složku? :: Jak správně hledat na internetu?
Užitečné odkazy