Domovská stránka > C > Co Je To Kopie V Emailu?

Co je to kopie v emailu?

Adresáti emailu

Komu (To) – sem patří adresáti, kterých se mail přímo týká. Kopie (Cc) – těmto adresátům dáváte zprávu pouze na vědomí, nevyžadujete jejich reakci. Skrytá kopie (Bcc) – zde uvádějte adresáty, kteří budou utajeni.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se odhlásit z emailu na iPhone?

V mobilním zařízení můžete otevřít aplikaci Gmail. Vaše profilová fotografie je v pravém horním rohu. Na tomto zařízení můžete spravovat účty. Odstranění ze zařízení.

Když to vezmeme v úvahu, proč používat skrytou kopii?

Existuje ještě volba SKRYTÁ KOPIE. Slouží k tomu, aby e-mail dostal někdo další, o němž příjemci e-mailu nebudou vědět. Nezobrazí se jim mezi příjemce (ani v KOMU ani v KOPII).
Jak vrátit Gmail?
Chcete-li odvolat zprávu služby Gmail, klikněte na odkaz Vzít zpět. Kliknutím na odkaz Vrátit zpět můžete odvolat zprávu služby Gmail v časovém rámci definovaném v okně Nastavení. Zpráva je odvolána. Otevře se okno s novou zprávou uvnitř.

Pokud jde o toto, jak poslat sms z gmailu?

Stačí jen propojit telefon s počítačem a Google účtem. Zprávy SMS budou dostupné na stránce messages.android.com (zatím nefunguje). Na ní se po přihlášení zobrazí QR kód, který pak naskenujete do telefonu. Poté již budete moc používat Zprávy pro Android i na počítači.
Následně, jak skrýt email?
V Mailu: (iOS 15.2, iPadOS 15.2 a novější) Otevřete okno s novou zprávou, klepněte na pole Od a v rozevírací nabídce zvolte Skrýt můj e‑mail. V Nastaveních: Klepněte na [vaše jméno] > iCloud a potom klepněte na Skrýt můj e‑mail. Zobrazí se všechny vaše jedinečné náhodné adresy a můžete je spravovat.

Související článek

Co je bitová kopie disku?

Obraz systému je obraz počítače. Pokud dojde k poruše pevného disku nebo poškození kritických souborů operačního systému, můžete pomocí bitové kopie obnovit všechny soubory a obnovit celý obsah počítače.

Jak odstranit odeslaný email seznam?

Je nějaká cesta, jak poslaný e-mail vymazat? Dobrý den, je mi líto, ale odeslání zprávy nelze nijak vrátit zpět. Doporučuji kontaktovat příjemce s žádostí o smazání zprávy, pokud obsahovala citlivé údaje.
Jak odstranit poštu k odeslání?
Vstupte do K odeslání kliknutím na něj. Vyberte e-maily a poté klikněte pravým tlačítkem a poté vyberte Vymazat z nabídky pravého kliknutí. Nebo můžete jen vybrat zprávy a stisknout Vymazat na klávesnici.

Pokud jde o toto, jak stáhnout e-mail?

Stažení e-mailů do počítače
  1. Na počítači přejděte do Gmailu.
  2. Otevřete e-mail.
  3. Klikněte na ikonu možností .
  4. Klikněte na Stáhnout zprávu.
Pokud jde o toto, jak se píše e-mailová adresa?
Samotná e-mailová adresa může být složena pouze z vymezeného okruhu znaků, mezi něž patří písmena anglické abecedy a vybraná interpunkční znaménka, například tečka, spojovník nebo podtržítko. Písmena jiných abeced včetně písmen s diakritikou se nepoužívají, rovněž mezera nesmí být v adrese obsažena.

Jak se přihlásit na email s jinou koncovkou?

Přidání alternativní e-mailové adresy
  1. Otevřete účet Google. Možná se budete muset přihlásit.
  2. Vyberte Osobní údaje.
  3. V sekci Kontaktní údaje klikněte na E-mail.
  4. V sekci Alternativní e-maily vyberte Přidat alternativní e-mail nebo Přidat další e-mail.
  5. Zadejte e-mailovou adresu, kterou vlastníte.

By Rakia

Similar articles

  • Jak se dostat do emailu Google?

    Gmail můžete otevřít v počítači. Musíte zadat svůj e-mail a telefonní číslo. Pokud se potřebujete přihlásit k jinému účtu, klikněte na možnost Použít jiný účet, pokud jsou údaje již vyplněny. Pokud se místo přihlašovací stránky zobrazí stránka s popisem služby Gmail, přihlaste se vpravo nahoře.

  • Jak nastavit hlavičku v emailu?

    Dvakrát klikněte na e-mail, který chcete ve složce otevřít. Po klepnutí na kartu Soubor klepněte na tlačítko Vlastnosti. V poli Internetové hlavičky se zobrazí e-mailová adresa odesílatele e-mailu.

  • Jak vložit banner do emailu?

    Adresa URL, na kterou je obrázek stažen, je nejběžnějším způsobem vložení obrázku. Někteří klienti stahují obrázky na vyžádání. GMail a Seznam stáhnou obrázky, pokud je stav PASS na SPF i DKIM. O stažení je třeba požádat.

  • Jak správně oslovovat v emailu?

    Nezapomeňte e-mail adresovat. Není vhodné začínat e-mail pozdravem. Pozdrav je obvykle ve tvaru Vážený pane/paní, za kterým následuje akademický titul, titul nebo příjmení. Další řádek by měl začínat malým písmenem.

  • Jak zašifrovat přílohu emailu?
  • Jak preposlat více emailu?
  • Jak se zbavit nechtěných emailu?
  • Jak zmenšit velikost souborů do emailu?
Jak poslat email s velkou přílohou? :: Jak poslat hromadný email se skrytými adresami seznam?
Užitečné odkazy