Domovská stránka > J > Jak Nenávratně Smazat Data Z Počítače?

Jak nenávratně smazat data z počítače?

Smazat bezpečně vybrané soubory nebo adresáře pomocí aplikace Eraser je naprosto snadné. Stačí soubory či adresáře určené k likvidaci označit v Průzkumníkovi Windows nebo v libovolném souborovém manažeru (Total Commander, Servant Salamander a další), kliknout na ně pravým tlačítkem myši a zvolit nabídku Erase.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Jak smazat soubor z počítače?

Odstranění souboru pomocí Průzkumníka souborů
  1. Otevřete okno Průzkumníka souborů. Tip: Rychlý způsob, jak se dostat do Průzkumníka souborů, je stisknout Windows klávesy. + E.
  2. Vyhledejte soubor, který chcete odstranit.
  3. Vyberte soubor a stiskněte klávesu Delete nebo klikněte na Odstranit na kartě Domů na pásu karet.
Když to vezmeme v úvahu, jak smazat soubor co nejde smazat?
V tom případě můžeme využít například utilitu: IObit Unlocker. Běžně nesmazatelné soubory můžete vybrat v prostřední utility IObit Unlocker. Odemknout a následně smazat. Také můžete nesmazatelné soubory přesouvat do okna pomocí myši a vykonat s nimi požadovanou operaci.

Jak smazat soubor bez koše?

Vyberte složku nebo skupinu souborů, které chcete odstranit. Podržte stisknutou klávesu SHIFT a stiskněte klávesu DELETE.
Navíc, jak smazat soubor s dlouhým názvem?
Jakmile zjistíte krátké jméno souboru, postačí použít příkaz del s parametrem v podobě zjištěného jména. A soubor bude smazán. Pokud žádná 8.3 jména nevidíte, tak je to proto, že výchozí stav „povoleno" může být pouze na systémových discích nebo daný disk nemá povoleno.

Související článek

Jak zachránit data z poškozené SD karty?

Pokud jsou data smazána, ale také poškozena, doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané soubory obnovit.

Jak vyčistit počítač před prodejem?

Přejděte do Nastavení> Aktualizace a zabezpečení> Obnova. Měli byste vidět nadpis s názvem „Resetovat tento počítač". Klikněte na Začít. Můžete vybrat možnost Ponechat mé soubory nebo Odebrat vše.
Pokud jde o toto, jak úplně vymazat disk?
Při ničení menšího počtu médií je možné využít pákový destroyer, který disk probodne a zdeformuje tak, že již není data možné obnovit. Pokud dochází ke zničení tisíců kusů médií, používá se skartovačka (shredder). Na místě likvidace musí být k dispozici potřebné prostory s třífázovou el. přípojkou 400V.

Jak bezpečně zlikvidovat notebook?

Elektrospotřebič dokonce můžete odložit i u jiného prodejce elektroniky, ne jen u toho, kde kupujete nový produkt (podobně je tomu například u třídění pneumatik). Další možností, jak ekologicky vytřídit elektrospotřebič, je odvézt ho do sběrného dvora.
Když to vezmeme v úvahu, jak odstranit systémové soubory?
Pokud potřebujete uvolnit více místa, můžete také odstranit systémové soubory:
  1. V nástroji Vyčištění disku vyberte Vyčistit systémové soubory.
  2. Vyberte typy souborů, které chcete odstranit. Pokud se chcete podívat na popis typu souboru, vyberte ho.
  3. Vyberte OK.

Lidé se také ptají, jak odstranit stažené soubory?

Smazání stažených souborů
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Stažené soubory. Pokud se adresní řádek nachází v dolní části obrazovky, přejeďte po něm prstem nahoru.
  3. Chcete-li soubor smazat, klepněte na ikonu možností Smazat.

By Trojan Hentschel

Similar articles

Jak smazat složku z plochy? :: Jak trvalé smazat soubory?
Užitečné odkazy