Domovská stránka > J > Jak Streamovat Video?

Jak streamovat video?

Aplikace Restream umožňuje uživatelům současně streamovat videoobsah na více platformách a sociálních sítích – včetně Facebooku, YouTube, Twitch, Mixer a LinkedIn. Další výhodou aplikace je: Plánovač je nástroj, který umožňuje uživatelům nahrávat videa na omezenou dobu (ta lze upgradovat) na server Restream.

Přečtěte si více

Související článek

Co je video codec?

Video je sekvence obrázků.

Jak streamovat zvuk?

Jednoduše stačí klinout na "Go Live", umístit telefon na stativ a streamovat. Použít můžete i appky třetích stran, které nabízí mnohdy o pár funkcí navíc. Třeba Wirecast Go, Live:Air Solo, ManyCam, StreamLabs nebo CameraFi Live.
Jak se stát Streamerem?
Kde se dá vysílat? Pokud vás zaujala myšlenka živého vysílání, platforem pro vysílání je mnoho. Největší je twitch.tv, dále YouTube a nově přichází s možností streamů i Facebook, Instagram a další. Pro začátek si vyberte tu, která je vám nejbližší, ale doporučuji zvolit twitch.tv nebo YouTube, ty patří k těm největším.

Kolik je potřeba upload na stream?

Rychlost odesílání dat u vašeho připojení by pro streamování videa ve Full HD rozlišení měla být minimálně 5 Mb/s. Tento limit potvrzují i zkušenosti uživatelů v různých diskuzích. Menší rychlost způsobuje při streamování komplikace a nutí nastavit horší parametry přenosu.
A jak streamovat z více kamer?
II. Živé vysílání na Youtube
  1. Nastavte H.264 kódování pro všechny streamy.
  2. Nastavte audio kódování na kodek AAC.
  3. Zkontrolujte, že IP kamera má přístup na internet, např.
  4. Přihlaste se na Youtube a vyberte volbu Spustit živé vysílání
  5. Youtube se přepne do Studio módu do (live streamování)

Související článek

Co je to 4K video?

4K je nový video standard, který se mírně liší od Ultra HD a dalších formátů. Název formátu 4K je odvozen od hodnoty horizontálního rozlišení, které představuje počet jednotlivých pixelů dosahující hodnoty 4 000.

Jak funguje stream?

Streaming (z anglického stream – proud) je technologie kontinuálního přenosu audiovizuálního sdělení mezi zdrojem a koncovým uživatelem pomocí datového proudu. V současné době se streamingu využívá především pro přenášení audiovizuálních sdělení po internetu (webcasting).
Jak na živé vysílání?
1. Aktivujte si přímé přenosy
  1. V telefonu nebo tabletu spusťte aplikaci YouTube.
  2. Ve spodní části klepněte na Vytvořit. Vysílat živě.
  3. Aktivace prvního živého přenosu může trvat až 24 hodin. Až bude funkce aktivována, můžete vysílat okamžitě.

Jak nastavit mikrofon pro Stream?

Chcete-li zvýšit úroveň citlivosti mikrofonu, klikněte pravým tlačítkem na ikonu reproduktoru v pravé dolní části systémové lišty, vyberte „Zařízení pro záznam", dvojklikem vyberte svůj mikrofon, přejděte na záložku „Úrovně" a posuňte posuvník doleva. Pokud vám hlasitost mikrofonu vyhovuje, zaměřte se na vyřešení šumu.
Jak zlepšit zvuk u videa?
Můžete také přetáhnout video soubory a přetáhnout je do domovského rozhraní. Klepněte na tlačítko Změnit pod videem, které jste vybrali, se otevře okno editoru videa. Pak jděte do Audio a vyhledejte Hlasitost volba. Upravte hlasitost zvuku videa na hlasitější posunutím posuvníku doprava, aby bylo video hlasitější.

Někdo se také může ptát, jak nastavit zvuk v obs?

Krok 1: Otevřete aplikaci OBS a klikněte na Nastavení . Krok 2: Vyberte Zvuk kartu a klikněte na Stolní zvukové zařízení Jídelní lístek. Poté vyberte správné stolní zvukové zařízení. Krok 3: Poté klikněte na Mikrofon / pomocné zvukové zařízení v případě potřeby vyberte správné zařízení.

By Mika Sherrill

Similar articles

Jak zaznamenat video z obrazovky? :: Jak stáhnout video z YouTube do mobilu zdarma?
Užitečné odkazy