Domovská stránka > J > Jak Preposlat Soubory?

Jak preposlat soubory?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Přečtěte si více

Související článek

Jak skrýt soubory v Androidu?

Pokud chcete skrýt soubory v nápovědě, vytvořte pomocí X-Plore složku a zapamatujte si její název. Pokud chcete soubory skrýt, přeneste je do této složky. Složka by měla být skrytá. Hotovo!

Následně, jak sdílet pdf soubor?

Soubor můžete sdílet jedním z následujících způsobů:
  1. Najeďte kurzorem na soubor a klikněte na možnost Sdílet nebo klikněte na nabídku možností (...) a vyberte možnost Sdílet.
  2. Kliknutím na tlačítko Sdílet na pravém panelu sdílejte vybraný soubor.
Jak najít sdílené složky?
Nejprve klikněte na tlačítko »Start« a do řádku »Prohledat programy a soubory« zadejte příkaz »fsmgmt. msc«. Po kliknutí na tlačítko »OK« se objeví okno »Sdílené složky«, kde stačí kliknout v levém okně na položku »Sdílené složky«.

Následně, jak sdílet tiskárnu v síti?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte nastavení > zařízení> tiskárny & skenerech. Zvolte tiskárnu, kterou chcete sdílet, a potom vyberte Spravovat. Vyberte Vlastnosti tiskárny, potom zvolte kartu Sdílení. Na kartě Sdílení zaškrtněte políčko Sdílet tuto tiskárnu.
A jak zrušit sdílení složky?
Vyberte soubor či složku, kterou chcete přestat sdílet, a na konci řádku klikněte na Sdílené. V pravé straně okna se zobrazí nabídka Spravovat přístup. Klikněte na tři tečky. Pro zrušení sdílení klikněte u odkazu na křížek.

Související článek

Jak komprimovat soubory?

Klikněte na soubor, který chcete zazipovat, a vyberte možnost Odeslat.

Pokud jde o toto, jak poslat soubor s heslem?

Uložte soubor, abyste se ujistili, že se heslo projeví.
  1. Přejděte na Revize >Zamknout dokument.
  2. V oblasti Zabezpečení můžete vybrat, jestli se má heslo zadat při otevření dokumentu, při úpravě dokumentu nebo při obou činnostech. Opětovným zadáním heslo potvrďte.
  3. Klikněte na OK.
Lidé se také ptají, jak uložit data na internet?
Mezi oblíbená cloudová úložiště patří Dropbox, Disk Google a OneDrive, pro uživatele přístrojů Apple pak iCloud. Existuje ale i řada dalších, například SugarSync, Sync.com nebo česká Capsa.

Jak uložit velký soubor?

Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.
Jak vytvořit LAN síť Win 10?
Klikněte na Start → Ovládací panely → Síťová připojení a vyberte přídavnou kartu, jíž použijete k propojení s notebookem. Otevřete vlastnosti karty a na záložce Obecné dvakrát poklepejte na Protokol sítě Internet (TCP/IP). Zvolte možnost Použít následující IP adresu a vložte například 192.168.0.1.

Jak připojit notebook k počítači?

Nicméně obraz z počítače na displej notebooku dostanete pomocí sítového připojení (LAN nebo Wi-Fi) a bezplatného nástroje spacedesk. Tento program musíte nainstalovat na osobní počítač i na notebook, spustit a nastavit podle instrukcí.

By Charmian Doub

Similar articles

Jak sdílet soubor na OneDrive? :: Jak dát na Snapchatu místo?
Užitečné odkazy