Domovská stránka > J > Jak Obnovit Tovární Nastavení Počítače?

Jak obnovit tovární nastavení počítače?

Obnovení počítače do továrního nastavení
  1. Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Aktualizovat & Zabezpečení > Obnovení . Otevření nastavení obnovení
  2. V části Obnovit počítač do továrního nastavení vyberte Spustit a pak zvolte některou z možností a nastavení uvedených v tabulce níže.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

A další otázka, jak se dostat do zaheslovaneho pc?

Na úvodní obrazovce s polem pro zadávání hesla klikněte na ikonu »Usnadnění přístupu«. Protože jste tuto aplikaci nahradili příkazovým řádkem, spustí se právě ten s právy administrátora. Do příkazové řádky napište příkaz »control userpasswords2« a stiskněte [Enter].
Když to vezmeme v úvahu, jak spustit obnovení systému?
Stiskněte kombinaci kláves [Windows] + [R], do pole »Otevřít« napište příkaz »cmd« a stiskněte [Enter]. Otevře se okno příkazového řádku, do kterého napište příkaz »rstrui.exe« a opět stiskněte klávesu [Enter].

Jak restartovat systém Windows 10?

Přejděte na Start , vyberte tlačítko napájení a pak vyberte restartovat.
Jak dát notebook do původního stavu?
Obnovení počítače do továrního nastavení
  1. Potáhněte prstem od pravého okraje obrazovky, klepněte na Nastavenía potom klepněte na Změnit nastavení počítače.
  2. Klepněte nebo klikněte na Aktualizace a obnovení a potom na Obnovení.
  3. V části Všechno smazat a přeinstalovat Windows klepněte nebo klikněte na Spustit.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Pokud jde o toto, jak obnovit pc přes bios?

Obnovte systém BIOS na výchozí nastavení. Restartujte počítač, stisknutím klávesy "F2" zadejte systém BIOS a stisknutím kláves Alt+F obnovte CMOS. Po stisknutí kombinované klávesy uslyšíte ostrý zvukový tón. U některých verzí systému BIOS můžete stisknutím klávesy F9 obnovit CMOS.
Jak se dostat do BIOSu?
Při spouštění vašeho počítače můžete stisknutím nějaké klávesy odeslat příkaz ke vstupu do BIOSu. Klávesová zkratka pro vstup do BIOSu může být například DEL, ESC, F11, F2 nebo F10.

Jak obejít heslo administrátora ve Windows 10?

Jednoduše vyberte verzi operačního systému jako Windows 10 a uľivatelské jméno, které pouľíváte s počítačem. Poté klikněte na „Reset Password" a vyčkejte, až program z vašeho počítače odstraní heslo a restartuje systém. Vše hotovo! Restartujte počítač a vychutnejte si systém, protože heslo z vašeho počítače zmizí.
Jak restartovat operační systém?
Začít bychom měli tím, že si v nastavení operačního systému otevřete možnosti obnovy operačního systému. K těmto volbám se dostanete skrze tlačítko Start a volbu Nastavení. Poté zvolte položku Aktualizace a zabezpečení. V levém menu vyberte jasně vypovídající položku Obnovení.

Jak spustit opravu Windows 10?

Otevření pokročilého rozhraní pro správu a opravy Windows 10 můžeme otevřít stisknutím klávesové zkratky "Shift + F8" během startu operačního systému. V řadě případů ale Windows 10 startují tak rychle, že časové interval, do kterého se nutno trefit je pouhých 0,2s.

By Simson Turybury

Similar articles

Jak odstranit heslo v BIOSu? :: Jak vymazat notebook před prodejem Windows 7?
Užitečné odkazy