Domovská stránka > J > Jak Poslat Velký Soubor Přes Email?

Jak poslat velký soubor přes email?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mám velký ping?

Pokud najdete problém v zastaralém směrovači, možná se vám ho podaří vyřešit. Pokud zaznamenáte zlepšení, zkuste jiný. Často kontrolujte počítač, může to mít negativní vliv na ping.

Jak zmenšit PDF soubor zdarma?

Komprese souboru PDF online

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete zmenšit. Po nahrání souboru PDF Acrobat automaticky zmenší jeho velikost. Stáhněte si komprimovaný soubor PDF nebo se přihlaste a sdílejte ho.
Následně, jak poslat pdf na email?
Odeslání dokumentu ve formě přílohy

Klikněte na Soubor > Sdílet > E-mail a zvolte jednu z těchto možností: Poslat jako přílohu: Otevře e-mailovou zprávu s připojenou kopií souboru v původním formátu souboru. Odeslat jako soubor PDF: Otevře e-mailovou zprávu s připojenou kopií souboru ve formátu PDF.

Když to vezmeme v úvahu, jak zmenšit pdf soubor do emailu?

Návod: Jak komprimovat dokumenty v PDFtodo:
  1. Otevřeme web a zvolíme „Compress PDF".
  2. Vybereme patřičné PDF soubory a klikneme opětovně na „Compress PDF".
  3. Vybereme kvalitu.
  4. Poté opětovně vybereme „Compress PDF" a máme hotovo.
  5. Klikneme na vzniklý odkaz a PDF soubor si stáhneme.
Můžete se také zeptat, jak změnit velikost přílohy?
Zmenšení velikosti souboru pomocí komprese obrázků
  1. Vyberte obrázky, které chcete zmenšit.
  2. V části Nástroje obrázku vyberte na kartě Formát ve skupině Upravit možnost Komprimovat obrázky.
  3. Vyberte možnosti komprese a rozlišení a pak vyberte OK.

Související článek

Jak připojit telefon k televizi přes HDMI?

Jak připojím mobilní telefon k televizoru? Zakupte si redukci. Redukce má obvykle napájecí port micro USB. Standard MHL umožňuje připojení mobilního telefonu k televizoru.

Jak poslat 2 GB?

Víceméně podobně funguje zahraniční služba WeTransfer, která nabízí bezplatné posílání souborů až do velikosti 2 GB (v placené verzi až 20 GB). Jednou z jejích výhod je podpora nahrávání celých složek.
Lidé se také ptají, jak uložit velký soubor?
Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.

Jak poslat přes email celou složku?

Musíš tu složku zabalit třeba do ZIP nebo RAR archivu a potom to půjde... Poté tu složku s více fotkami přesuň do této komprimované složky. Poté by to už mělo jít odeslat...
Jak spojit PDF soubory do jednoho?
V Průzkumníkovi souborů vyberte myší soubor nebo soubory (s pomocí myši a klávesy CTRL), které zkombinovat do jediného souboru PDF. Na výběr pak klikněte pravým tlačítkem myši. Následně v kontextovém menu vyberte volbu Kombinovat v PDF-XChange Editoru. Tím dojde ke sloučení vybraný souborů do jediné souboru PDF.

Jak zlepšit PDF?

PDF je tiskový formát, ukládej v takovém rozlišení DPI aby bylo co tisknout. A jas, kontrast, sytost si nastaví na tiskárně, pokud to nemá s přidaným profilem (u PDF nesmysl) nebo přímo postscript není šance. pokud je sken "vyblitý", tak je potřeba nastavit skener nebo skenovací soft.

By Maddy

Similar articles

Jak zjistit velikost PDF? :: Kdo mi může na Facebooku posílat zprávy?
Užitečné odkazy