Domovská stránka > J > Jak Obejít Heslo Administrátora Ve Windows 10?

Jak obejít heslo administrátora ve Windows 10?

Jednoduše vyberte verzi operačního systému jako Windows 10 a uľivatelské jméno, které pouľíváte s počítačem. Poté klikněte na „Reset Password“ a vyčkejte, až program z vašeho počítače odstraní heslo a restartuje systém. Vše hotovo! Restartujte počítač a vychutnejte si systém, protože heslo z vašeho počítače zmizí.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Lidé se také ptají, jak restartovat operační systém?

Operační systém Windows 11

Napište a vyhledejte [Obnovit počítač do továrního nastavení] v panelu hledání Windows① a pak klikněte na [Otevřít]②. Klikněte na [Obnovit počítač]③ v poli Obnovit tento počítač. Vyberte možnost [Odebrat vše]④. Vyberte [Místní reinstalace]⑤.
Pokud jde o toto, jak spustit opravu windows 10?
Otevření pokročilého rozhraní pro správu a opravy Windows 10 můžeme otevřít stisknutím klávesové zkratky "Shift + F8" během startu operačního systému. V řadě případů ale Windows 10 startují tak rychle, že časové interval, do kterého se nutno trefit je pouhých 0,2s.

Navíc, jak nastavit bod obnovení systému windows 10?

Do vyhledávacího pole na hlavním panelu napište Vytvořit bod obnovení a potom tuto položku vyberte ze seznamu výsledků. Na kartě Ochrana systému v okně Vlastnosti systému vyberte Vytvořit. Zadejte popis pro bod obnovení a pak vyberte Vytvořit > OK.
Jak dát notebook do továrního nastavení Acer?
Při startu máčkáte alt+f10 a dostanete se k možnosti obnovy NB do továrního nastavení, po zvolení této možnosti to chce heslo a to je nastaveno z výroby "000000" poté by se mělo v NB spustit obnovování.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Navíc, jak dát notebook hp do továrního nastavení?

Spusťte počítač a opakovaně stiskněte klávesu F11. Otevře se obrazovka Zvolte možnost. Na obrazovce Zvolte možnost klikněte na položku Odstranit potíže. Klikněte na položku Obnovit počítač do továrního nastavení.
A další otázka, jak uvést notebook asus do továrního nastavení?
Vyberte boot z USB zařízení.
  1. Vyberte jazyk. Poznámka: Je možno vybrat jazyk pro program obnovy.
  2. Klikněte na "Get started".
  3. Klikněte na "Start" Poznámka: Data budou smazána a počítač bude obnoven do továrního nastavení.
  4. Proces obnovení.
  5. Počítač byl obnoven do továrního nastavení.
  6. Obsah.

Následně, jak obnovit windows 10 v biosu?

Uživatelé Windows 10 mohou přístup k pokročilým možnostem spuštění systému Windows 10 a přejděte do nabídky BIOS. Můžete kliknout Start -> Napájení , stiskněte a podržte Posun klíč a klepněte na Restartujte tlačítko pro restartování systému Windows do prostředí Windows Recovery Environment.
A jak opravit windows 10 v biosu?
V BIOSu PC nastavte bootování z USB flash disku. Po výběru klávesnice máte možnost v nabídce „Poradce při potížích" a následně v „Rozšířené možnosti" spustit opravný mechanizmus Windows. To je ten, který by se měl spustit v případě, kdy Windows alespoň nastartuje do opravného režimu (volba Oprava po spuštění).

Můžete se také zeptat, jak nainstalovat windows 10 v biosu?

Nastavení biosu pro bootování z usb

Poté, co vytvoříte usb s instalací Windows 10, je třeba v biosu nastavit, aby jako první nabootoval z flešky místo pevného disku (ssd). Jak na to vidíte na obrázcích. Záložka Boot – a nastavit USB HDD (Flash disk) jako první. Nezapomeňte vše uložit – stiskem klávesy F10.

By Iinde Haluska

Similar articles

Jak na tvrdy restart PC? :: Jak rebootovat PC?
Užitečné odkazy