Domovská stránka > J > Jak Nastavit Plánovanou Sms?

Jak nastavit plánovanou SMS?

Pro aktivaci funkce a naplánování odeslání bude stačit dlouze podržet tlačítko pro odeslání. Tím se otevře menu, v němž vyberete datum a čas plánovaného odeslání. Funkce však poběží jen na systému Android 9 a novějších, přičemž bude třeba též aktualizovat aplikaci Zprávy.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Navíc, jak nacasovat odeslani sms?

Při napsání zprávy stačí jen podržet prstem na tlačítku pro odeslání. Následně se ukáže dialogové okno pro naplánování odeslání. U naplánované zprávy se zobrazuje ikona hodin. Po kliknutí na ni můžete zprávu editovat, přeplánovat nebo smazat.
Pokud jde o toto, jak poslat sms v urcity čas?
Vyberte kontakt (nebo i několik kontaktů), kterému chcete zprávu odeslat a potvrďte kliknutím na oranžovou šipku. Otevře se okno konverzace, ve kterém vpravo nahoře klikněte na trojici oranžových šipek. Otevře se kalendář, kde nejprve vyberete datum a po potvrzení i konkrétní čas kdy má zpráva odejít.

Jak skryt SMS Android?

Otevřete v aplikaci Pulse SMS konkrétní konverzaci. Klikněte v pravém horním rohu na tři tečky a vyberte poslední volbu „Nastavení konverzace„. Vyberte „Ztišit konverzaci„.
Můžete se také zeptat, jak se posílají sms?
Posílání a příjem SMS v aplikaci Zprávy
  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu plus .
  3. Do pole Komu zadejte jména, telefonní čísla nebo e-mailové adresy lidí, kterým chcete napsat zprávu. Také je můžete vybrat ze seznamu častých či všech kontaktů.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

Navíc, jak naplanovat sms iphone?

Kdykoliv budete nyní chtít poslat opožděnou zprávu, stačí otevřít aplikaci Zkratky a tapnout na zkratku Zaslání opožděné zprávy. Po tapnutí si stačí ze seznamu kontaktů vybrat osobu, které chcete zprávu poslat. Nyní do textového pole napište zprávu pro odeslání a klikněte na OK.
Jak poslat SMS bez telefonu?
Bezplatnou SMS z Android lze poslat prostřednictvím prohlížeče v telefonu, případně k tomu můžete využít některou z aplikací na posílání SMS zpráv zdarma. Nejznámějším program na posílání bezplatných zpráv pro iOS i Android je WhatsApp. Klasickou SMS zprávu pak můžete odeslat například s dopomocí aplikace Chomp SMS.

Jak zobrazit SMS?

Zobrazení zpráv na tabletu Android

Zprávy z tabletu Android můžete číst pomocí aplikace Zprávy od Googlu. Pokud aplikaci Zprávy v tabletu nemáte, stáhněte si ji z Google Play.
Jak napsat textovou zprávu místo iMessage?
Pokud chcete do nového telefonu Android dostávat textové zprávy, můžete přepnout ze služby iMessage od společnosti Apple na aplikaci Zprávy.
...
Před vyjmutím SIM karty z iPhonu
  1. V iPhonu přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na Zprávy.
  3. Nastavte službu iMessage na Vypnuto.

Lidé se také ptají, jak zrusit odeslani zprávy iphone?

Smazání zprávy nebo konverzace
  1. V konverzaci podržením prstu na bublině se zprávou otevřete nabídku možností.
  2. Klepněte na Další .
  3. Klepněte na tlačítko Koš a potom klepněte na Smazat zprávu.

By Venezia Debruyne

Similar articles

Proč mi nejde odeslat SMS Iphone? :: Jak přenést licenci Windows 10 na nový počítač?
Užitečné odkazy