Domovská stránka > J > Jak Poslat Odkaz Na Soubor?

Jak poslat odkaz na soubor?

Získejte odkaz, který můžete sdílet s kýmkoli.

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak funguje úschovna?

Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.
Když to vezmeme v úvahu, jak poslat velké video přes facebook?
Otevřete konverzaci, klepněte dole vedle textového pole na následující možnosti. Pokud tyto možnosti nevidíte, klepněte nejdřív na vedle textového pole. Upozorňujeme, že v současné době můžete videa posílat jen z některých telefonů s Androidem. Poznámka: Můžete posílat mediální soubory o maximální velikosti 25 MB.

Jak velký soubor se dá poslat přes WhatsApp?

Maximální povolená velikost pro odesílání a přeposílání jakýchkoli souborů médií (fotky, videa či hlasové zprávy) v aplikaci WhatsApp je na všech platformách 16 MB. Na většině telefonů tato velikost odpovídá zhruba videu o délce 90 sekund až 3 minuty.
Jak poslat velký balík?
Službou XXL Zásilka nabízíme přepravu zásilek od nejmenších (od 30 kg, či 50 kg) až po nadměrný náklad do objemu 2 500 kg. Vaši zásilku doručíme následující pracovní den od jejího podání. Jedná se o velmi efektivní způsob, jak poslat těžce manipulovatelné, objemné zásilky.

Související článek

Kdy poslat dítě do PPP?

Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

Když to vezmeme v úvahu, jak poslat soubor s heslem?

Uložte soubor, abyste se ujistili, že se heslo projeví.
  1. Přejděte na Revize >Zamknout dokument.
  2. V oblasti Zabezpečení můžete vybrat, jestli se má heslo zadat při otevření dokumentu, při úpravě dokumentu nebo při obou činnostech. Opětovným zadáním heslo potvrďte.
  3. Klikněte na OK.
Někdo se také může ptát, jak se zazipuje soubor?
Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Navíc, jak nahrát video na uschovnu?

Jak nahrát soubory na Úschovnu
  1. 1: Otevřete si web uschovna.cz a vyberte volbu Poslat. Po vstupu na web Úschovny máte na výběr jen 2 volby – Poslat a Vyzvednout.
  2. 2: Vyplňte informace o souborech. Pro vložení souborů musíte vyplnit pouze dvě informace – e-mail odesílatele (tj.
  3. 3: Zkopírování odkazu.
Jak poslat soubor na email?
Otevřete soubor, který chcete odeslat. Na panelu nástrojů Rychlý přístup klikněte na příkaz Poslat poštou, abyste otevřeli e-mailovou zprávu. Váš soubor se zobrazí v textu zprávy. Zadejte aliasy příjemců, v případě potřeby upravte předmět a text zprávy a potom klikněte na tlačítko Odeslat.

Kde sdílet soubory?

Nejlepší česká i zahraniční úložiště pro jednoduché sdílení...
  • Letecká pošta. Fotogalerie. Letecka posta screenshot 1 Letecka posta screenshot 2.
  • Ulož.to. Fotogalerie. Uloz.to screenshot 1 Uloz.to screenshot 2 Uloz.to screenshot 3.
  • Webshare. Fotogalerie.
  • Hellspy. Fotogalerie.
  • Google Drive. Fotogalerie.
  • DropBox. Fotogalerie.

By Rentsch

Similar articles

Co delat kdyz nejde odeslat SMS? :: Jak velký soubor je možné poslat emailem?
Užitečné odkazy