Domovská stránka > J > Jak Se Zazipuje Soubor?

Jak se Zazipuje soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Následně, jak poslat delší video?

Existuje spousta možností posílat další typy velkých souborů, ale video soubory se liší.
...
Jak poslat velká videa pomocí cloudových služeb
  1. disk Google: 15 GB.
  2. IDrive: 5 GB.
  3. Dropbox: 2 GB.
  4. Microsoft OneDrive: 5 GB.
  5. Jednotka Apple iCloud: 5 GB.
Jak funguje úschovna?
Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.

Jak velký soubor se dá poslat přes WhatsApp?

Maximální povolená velikost pro odesílání a přeposílání jakýchkoli souborů médií (fotky, videa či hlasové zprávy) v aplikaci WhatsApp je na všech platformách 16 MB. Na většině telefonů tato velikost odpovídá zhruba videu o délce 90 sekund až 3 minuty.
Můžete se také zeptat, jak poslat soubor s heslem?
Uložte soubor, abyste se ujistili, že se heslo projeví.
  1. Přejděte na Revize >Zamknout dokument.
  2. V oblasti Zabezpečení můžete vybrat, jestli se má heslo zadat při otevření dokumentu, při úpravě dokumentu nebo při obou činnostech. Opětovným zadáním heslo potvrďte.
  3. Klikněte na OK.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Kde sdílet soubory?

Nejlepší česká i zahraniční úložiště pro jednoduché sdílení...
  • Letecká pošta. Fotogalerie. Letecka posta screenshot 1 Letecka posta screenshot 2.
  • Ulož.to. Fotogalerie. Uloz.to screenshot 1 Uloz.to screenshot 2 Uloz.to screenshot 3.
  • Webshare. Fotogalerie.
  • Hellspy. Fotogalerie.
  • Google Drive. Fotogalerie.
  • DropBox. Fotogalerie.
Jak poslat fotky přes úschovnu?
Do adresy internetového prohlížeče zadejte adresu www.uschovna.cz. Zobrazí se okno průszkumníka, kde si najdete svoji připravenou složku s daty, které nám chcete poslat. Nyní vyberte všechny soubory, které nám chcete poslat. Všechny soubory označnte a klikněte na Otevřít.

Jak poslat odkaz na soubor?

Získejte odkaz, který můžete sdílet s kýmkoli.

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.
Někdo se také může ptát, jak velké video lze poslat přes messenger?
Upozorňujeme, že v současné době můžete videa posílat jen z některých telefonů s Androidem. Poznámka: Můžete posílat mediální soubory o maximální velikosti 25 MB.

Pokud jde o toto, jak poslat více fotek přes email?

Víc fotek zkoprimovat jako RAR a tento poslat jako přílohu. Pozor na omezení. Některé přílohy mohou být celkem okolo 20 MB. Lepší vložit fotky sem a adresátovi poslat odkaz ať si je vyzvedne.

By Edeline Aardema

Similar articles

Jak velký soubor je možné poslat emailem? :: Jak poslat video přes Gmail?
Užitečné odkazy