Domovská stránka > J > Jak Velký Soubor Lze Poslat Přes Outlook?

Jak velký soubor lze poslat přes Outlook?

Pro internetový e-mailový účet. například Outlook.com nebo Gmail, je limit velikosti souboru 20 megabajtů (MB) a u účtů Exchange (firemní e-mail) je výchozí kombinovaný limit velikosti souboru 10 MB.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mám velký ping?

Pokud najdete problém v zastaralém směrovači, možná se vám ho podaří vyřešit. Pokud zaznamenáte zlepšení, zkuste jiný. Často kontrolujte počítač, může to mít negativní vliv na ping.

Jak zmenšit PDF soubor do emailu?

Návod: Jak komprimovat dokumenty v PDFtodo:
  1. Otevřeme web a zvolíme „Compress PDF".
  2. Vybereme patřičné PDF soubory a klikneme opětovně na „Compress PDF".
  3. Vybereme kvalitu.
  4. Poté opětovně vybereme „Compress PDF" a máme hotovo.
  5. Klikneme na vzniklý odkaz a PDF soubor si stáhneme.
Jak zmenšit velikost souboru?
Pokud chcete zkomprimovat všechny obrázky v dokumentu, vyberte na pásu karet možnost > Komprimovat obrázky (nebo Soubor >Zmenšit velikost souboru). na kartě Formát obrázku. Vyberte možnost v poli Kvalita obrázku. Jako první je uvedeno nejvyšší rozlišení a jako poslední je uvedené nejnižší rozlišení.

Jak zmenit velikost souboru?

Možnost zmenšení velikosti souboru jedním kliknutím
  1. Otevřete dokument PDF v aplikaci Acrobat DC.
  2. Zvolte možnost Soubor > Zmenšit velikost souboru nebo Komprimovat PDF. Poznámka:
  3. Vyberte umístění pro uložení souboru a klikněte na možnost Uložit. Aplikace Acrobat DC zobrazí zprávu o úspěšném zmenšení velikosti PDF.
Když to vezmeme v úvahu, jak vložit přílohy?
Poklikejte na ovládací prvek Soubor jako příloha. Klikněte na kartu Data. V části vazby klikněte na soubor zadat výchozí a potom klikněte na Procházet. V dialogovém okně Připojit soubor vyberte soubor, který se má zobrazit v krabici s souboru přílohy v šabloně formuláře a potom klikněte na Vložit.

Související článek

Jak připojit telefon k televizi přes HDMI?

Jak připojím mobilní telefon k televizoru? Zakupte si redukci. Redukce má obvykle napájecí port micro USB. Standard MHL umožňuje připojení mobilního telefonu k televizoru.

Jak dostat video do emailu?

Videa v e-mailu

Video jako takové do e-mailu nevložíte. Provádí se to print-screenem nebo samotným náhledovým obrázkem videa, které vložíte do e-mailu jako klasický obrázek s tím, že mu nastavíte potřebnou URL adresu. Video si můžete nahrát na váš YouTube kanál, Vimeo a nebo podobné úložiště.
Pokud jde o toto, jak se zazipuje soubor?
Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Navíc, jak anonymne poslat email?

Pokud nepotřebujete trvalou e-mailovou adresu, tak poslouží například Guerilla Mail – www.guerrillamail.com – z téhle služby prostě můžete odeslat anonymní e-mail a mít jistotu, že chvíli po odeslání e-mailová adresa už nebude existovat.
Když to vezmeme v úvahu, jak odeslat email z outlooku?
Vytvoření a odeslání e-mailu v Outlooku
  1. Vytvořte novou zprávu kliknutím na Nový e-mail.
  2. Do pole Komu, Kopie nebo Skrytá zadejte jméno nebo e-mailovou adresu.
  3. Do pole Předmět zadejte předmět e-mailové zprávy.
  4. Umístěte kurzor do těla e-mailové zprávy a začněte psát.
  5. Po napsání zprávy zvolte Poslat.

Pokud jde o toto, jak odvolat email?

Odvolání a nahrazení zprávy
  1. V aplikaci Poštaklikněte v Navigační podokno na Odeslaná pošta.
  2. Otevřete zprávu, kterou chcete odvolat a nahradit.
  3. Na kartě Message (Zpráva) klikněte ve skupině Actions (Akce) na Other Actions (Další akce)a potom klikněte na Recall This Message (Odvolat tuto zprávu).

By Maudie Bejaran

Similar articles

  • Co je to RAW soubor?

    Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

  • Kdy poslat dítě do PPP?

    Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

  • Jak otevřít APK soubor?

    Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

  • Jak spustit dávkový soubor?

    Pokud chcete soubor spustit z příkazového řádku, otevřete vyhledávání a zadejte Windows cmd. Klikněte pravým tlačítkem myši na Příkazový řádek a vyberte možnost Spustit jako správce.

  • Jak vytvořit TXT soubor v cmd?
  • Jak pripojit Seznam Email na Outlook?
  • Jak nastavit SMTP server Outlook?
  • Jak poslat odkaz?
Jak poslat ping? :: Jak poslat email jako přílohu seznam?
Užitečné odkazy