Domovská stránka > J > Jak Uložit Velký Soubor?

Jak uložit velký soubor?

Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mám velký ping?

Pokud najdete problém v zastaralém směrovači, možná se vám ho podaří vyřešit. Pokud zaznamenáte zlepšení, zkuste jiný. Často kontrolujte počítač, může to mít negativní vliv na ping.

Jak velký soubor lze poslat přes Outlook?

Pro internetový e-mailový účet. například Outlook.com nebo Gmail, je limit velikosti souboru 20 megabajtů (MB) a u účtů Exchange (firemní e-mail) je výchozí kombinovaný limit velikosti souboru 10 MB.
Jak přiložit přílohu k emailu?
Připojení souboru ke zprávě
  1. V nabídce Soubor klikněte na Nový a potom klikněte na Poštovní zpráva.
  2. Na kartě Zpráva ve skupině Zahrnout klikněte na Připojit soubor.
  3. V dialogovém okně Vložit soubor vyhledejte a zvolte soubor, který chcete připojit, a potom klikněte na Vložit.

Můžete se také zeptat, jak velké video lze poslat přes messenger?

Upozorňujeme, že v současné době můžete videa posílat jen z některých telefonů s Androidem. Poznámka: Můžete posílat mediální soubory o maximální velikosti 25 MB.
Jak poslat video na email?
Nainstaluj si třeba MediaFirehttps://play.google.com/store/apps/detailsnebo SendSpacehttps://play.google.com/store/apps/detailsvideo nahraj tam a emailem na něj pošli odkaz ke stažení.

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak poslat video přes Gmail?

Poslání přílohy z Disku Google
  1. Otevřete Gmail na počítači.
  2. Klikněte na Nová zpráva.
  3. Klikněte na ikonu Disku Google .
  4. Vyberte soubory, které chcete přiložit.
  5. Dole vyberte, jak chcete soubor poslat:
  6. Klikněte na Vložit.
Jak poslat soubor s heslem?
Uložte soubor, abyste se ujistili, že se heslo projeví.
  1. Přejděte na Revize >Zamknout dokument.
  2. V oblasti Zabezpečení můžete vybrat, jestli se má heslo zadat při otevření dokumentu, při úpravě dokumentu nebo při obou činnostech. Opětovným zadáním heslo potvrďte.
  3. Klikněte na OK.

Pokud jde o toto, jak poslat data?

V rámci služby Wetransfer můžete posílat zdarma data do velikosti 2GB, v případě, že potřebujete odeslat větší data, je nutné zaregistrovat se pro placenou verzi Wetransfer Pro, která vám následně umožní posílat soubory až do velikosti 20GB a zároveň získáte 2TB uložiště, kde můžete své soubory skladovat.
Jak sdílet soubory přes internet?
Zásilková služba sendspace se ovládá prostřednictvím jednoduché stránky v internetovém prohlížeči. Stačí jen zvolit soubor k odeslání (s maximální velikosti 300 MB) a zadat adresu příjemce. Internetová služba nahraje soubor na server a příjemci pošle e-mail s odkazem ke stažení.

Navíc, jak uložit data na internet?

Mezi oblíbená cloudová úložiště patří Dropbox, Disk Google a OneDrive, pro uživatele přístrojů Apple pak iCloud. Existuje ale i řada dalších, například SugarSync, Sync.com nebo česká Capsa.

By Fiden

Similar articles

Jak vložit obrázek do PDF? :: Jak poslat soubor s fotkami?
Užitečné odkazy