Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazané Sms Samsung?

Jak obnovit smazané SMS Samsung?

Jednou z oblíbených desktopových aplikací pro obnovu SMS z Android smartphonů se jmenuje Android Data Recovery. Zvládne obnovit nejen textové zprávy, ale také kontakty, historii volání, fotografie, hudební soubory a videa.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak vymazat historii volání?

Menu>Telefon>v řádku pod vyhledávacím polem mějte vybráno z možností > „Všechny hovory". Poté podržte dlouze prst na jednom z kontaktů v historii hovorů>Smazat dávku>Nahoře vpravo displeje „Vybrat vše> dole pak kliknout na koš.
Jak obnovit smazanou historii v mobilu?
Ve výchozím nastavení se poté, co se přihlásíte do Chromu, všechna data z Chromu synchronizují s vaším účtem Google. To zahrnuje záložky, historii, hesla a další informace. Když tedy omylem smažete historii prohlížení v zařízení Android, můžete se přihlásit ke svému účtu Google v počítači a obnovit je.

Jak zjistit historii volání iphone?

Zobrazení a smazání historie hovorů na iPhonu
  1. Otevřete aplikaci Telefon a klepnutím na Historie zobrazte seznam posledních hovorů.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Smažte celou historii nebo vybraný hovor. Jestli chcete smazat celou historii, klepněte na Smazat a pak na Smazat historii.
Jak zjistit historii volání O2?
Kde najdu podrobný výpis hovorů? Podrobný výpis najdete v internetové samoobsluze Moje O2 vždy zdarma ve formátu PDF i v interaktivní podobě. Stačí si vybrat konkrétní vyúčtování a kliknout na Podrobný výpis vpravo.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Lidé se také ptají, jak obnovit sms po továrním nastavení?

Jdeme na trh Play a při hledání píšeme GT SMS Recovery. Vybereme první aplikaci, která se nazývá, nainstalujte ji. V zásadě můžete použít jakoukoli jinou aplikaci k obnovení SMS, to však nemění podstatu. Po instalaci spusťte aplikaci.
Jak zjistit odstraněné zprávy?
První využití pro upozorňující e-maily od Facebooku

Dalším možným řešením problému, jak obnovit zprávy na Facebooku, je podívat se do e-mailu, který máte připojený k vašemu facebookovému účtu. Pokud máte zapnuté zasílání všech upozornění, v e-mailové schránce můžete najít kopie smazaných zpráv.

Když to vezmeme v úvahu, jak obnovit zalohu android?

Zálohované informace můžete obnovit do původního telefonu nebo do jiných telefonů Android.
...
Přidání záložního účtu
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Systém. Záloha.
  3. Klepněte na Záložní účet. Přidat účet.
  4. V případě potřeby zadejte PIN, gesto nebo heslo telefonu.
  5. Přihlaste se k účtu, který chcete přidat.
Jak obnovit historii volání?
Zdarma stáhnout a nainstalovat Android Data Recovery na Windows nebo Mac PC. Poté spusťte tento software pro obnovení historie protokolů hovorů. Připojte Android k počítači pomocí bleskového kabelu USB. Poté software začne automaticky detekovat váš chytrý telefon.

A jak získat záznam hovoru?

Uživatel si pomocí SMS zprávy nebo přes webový portál nastaví tzv. monitorovací telefonní číslo. Z tohoto čísla poté zavolá na telefonní číslo SIM karty v upraveném bezpečnostním (monitorovaném) telefonu. Pokud právě probíhá telefonní hovor, zcela nenápadně se do tohoto hovoru skrytě připojí.

By Fish

Similar articles

Co je to odchozí hovor? :: Jak nahrat zalohu z Google?
Užitečné odkazy