Domovská stránka > J > Jak Poslat 100Mb Soubor?

Jak poslat 100mb soubor?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Můžete se také zeptat, jak velký soubor můžu poslat přes gmail?

Co děláte, když máte opravdu velké soubory k odeslání? V Gmailu máte limit do 25 MB, pokud jste někdy zkusili poslat velký soubor jako přílohu v Gmailu, může to být opravdu těžké. Mnoho Gmail uživatelů neví ani nerozumí jak nakládat s velkými Gmail přílohami, ale existuje několik způsobů jak je odeslat zkrze Gmail.
Následně, jak velká může být příloha e-mailu seznam?
Maximální celková velikost přílohy, kterou lze připojit ke zprávě na Seznam Emailu, může být 50 MB. Při přikládání příloh ke zprávě je ovšem vždy nutné počítat s tím, že výsledná zpráva bude přibližně o třetinu větší, než jsou všechny přikládané soubory.

Jak zmenšit přílohu v Gmailu?

Klikněte pravým tlačítkem myši na vybraný soubor, přejděte na Odeslat a klikněte na Příjemce e-mailu. Zobrazí se dialogové okno Odeslat obrázky e-mailem. Klikněte na Zmenšit všechny obrázky a potom na OK.
Jak můžete postupovat pokud chcete odeslat velké množství dát?
Pomocí služby Úschovna můžete zdarma a bez registrace poslat zásilku velkou až 25 GB. Zadáte e-mailové adresy příjemců (může jich být až 30), přiložíte soubor a po jeho načtení dáte odeslat. Příjemcům (a taky i Vám) přijde e-mail s odkazem ke stažení zásilky.

Související článek

Kdy poslat dítě do PPP?

Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

Když to vezmeme v úvahu, jak uložit velký soubor?

Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.
Jak velký soubor se dá poslat přes WhatsApp?
Maximální povolená velikost pro odesílání a přeposílání jakýchkoli souborů médií (fotky, videa či hlasové zprávy) v aplikaci WhatsApp je na všech platformách 16 MB. Na většině telefonů tato velikost odpovídá zhruba videu o délce 90 sekund až 3 minuty.

Jak poslat přes email celou složku?

Musíš tu složku zabalit třeba do ZIP nebo RAR archivu a potom to půjde... Poté tu složku s více fotkami přesuň do této komprimované složky. Poté by to už mělo jít odeslat...
Jak funguje úschovna?
Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.

Kolik můžu poslat mailem?

Zvedli jsme velikost příloh v Seznam Emailu, nyní lze poslat zprávu velkou až 25 MB.

By Burrton

Similar articles

Jak zašifrovat přílohu emailu? :: Jak poslat delší video?
Užitečné odkazy