Domovská stránka > J > Jak Funguje Úschovna?

Jak funguje úschovna?

Přes webové rozhraní www.uschovna.cz je možné ukládat jednotlivé soubory, složky pouze v komprimované podobě (zip). Je možné také označit všechny soubory, které chcete poslat, a jednoduše je přetáhnout do Úschovny. Příjemci se pak zobrazí v komprimované podobě.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

Jak zmenšit video aby šlo poslat emailem?

Jak mohu zmenšit videa online?
  1. Nahrajte svůj video soubor pomocí tlačítka „Vybrat soubor".
  2. Vyberte cílový formát (obvykle je dobrá volba .mp4)
  3. Klikněte na možnost Zmenšit video!
  4. Stahování začne automaticky na další stránce, jakmile je převod dokončen. Poté najdete soubor ve složce pro stahování.
Můžete se také zeptat, jak velká může být příloha e-mailu?
Obecně se dá říci, že za maximální bezpečnou velikost e-mailu je považováno 10MB. Tyto limity mohou uživatele mást, protože kódování MIME má až 30% režii – a proto se soubor, který na pevném disku zabírá 20 MB, jako příloha nevejde do limitu 25MB.

Jak poslat video mp4 přes email?

Já k odeslání větších souborů používám Úschovnu: http://www.uschovna.cz/. Zde můžete uložit velké soubory a odeslat příjemci, ten dostane jen odkaz link ke stažení vámi zaslaného souboru. Je to jednoduché a spolehlivé.
Navíc, jak poslat velký balík?
Službou XXL Zásilka nabízíme přepravu zásilek od nejmenších (od 30 kg, či 50 kg) až po nadměrný náklad do objemu 2 500 kg. Vaši zásilku doručíme následující pracovní den od jejího podání. Jedná se o velmi efektivní způsob, jak poslat těžce manipulovatelné, objemné zásilky.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Lidé se také ptají, jak poslat celou složku?

Musíš tu složku zabalit třeba do ZIP nebo RAR archivu a potom to půjde... Poté tu složku s více fotkami přesuň do této komprimované složky. Poté by to už mělo jít odeslat...
Můžete se také zeptat, jak velký soubor se dá poslat přes whatsapp?
Maximální povolená velikost pro odesílání a přeposílání jakýchkoli souborů médií (fotky, videa či hlasové zprávy) v aplikaci WhatsApp je na všech platformách 16 MB. Na většině telefonů tato velikost odpovídá zhruba videu o délce 90 sekund až 3 minuty.

Když to vezmeme v úvahu, jak poslat soubor přes úschovnu?

Maximální velikost nahrávaného souboru je identická, Posilej nabízí jeho stažení hned padesátkrát, Uschovna pouze třicetkrát.
...
Srovnání bezplatných verzí Posilej.cz a Uschovna.cz.
Posilej.czÚschovna
Velikost zásilky30 GB30 GB
Doba uložení21 dní14 dní
Počet stažení5030
Můžete se také zeptat, jak se zazipuje soubor?
Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Jak poslat odkaz na soubor?

Získejte odkaz, který můžete sdílet s kýmkoli.

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.

By Edna Spenard

Similar articles

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?

    Principem fungování je využití volného pásma telefonních spojů. Pro běžný hlasový provoz se používají frekvence do 3400 Hz. Vysokorychlostní přenos dat je možný na vyšších frekvencích.

  • Jak funguje Google disk?

    V počítači přejděte na adresu drive.google.com. V části Můj disk jsou soubory a složky, které si můžete prohlédnout.

  • Jak funguje IMAP?
  • Jak funguje NFC?
  • Jak funguje PoE injektor?
  • Jak funguje Wifina?
Jak velký soubor lze poslat emailem seznam? :: Jak velký soubor lze poslat přes email?
Užitečné odkazy