Domovská stránka > P > Proč Mi Nejde Aktualizovat Windows 11?

Proč mi nejde Aktualizovat Windows 11?

Ujistěte se, že je na vašem zařízení dostatek místa. Vaše zařízení vyžaduje minimálně 16 GB volného místa při upgradu 32bitového operačního systému nebo 20 GB pro 64bitový operační systém. Pokud má vaše zařízení pevný disk s malou kapacitou, budete možná muset vložit USB flash disk, abyste ho mohli aktualizovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak upgradovat na Windows 10?

Bezplatný upgrade na „desítky"

Přejděte na stránku Stáhněte si Windows 10 a použijte tlačítko Stáhnout nástroj. Otevřete stažený soubor MediaCreationTool20H2.exe a vyberte možnost Upgradovat tento počítač. Budete muset přijmout podmínky klepnutím na tlačítko Přijmout.
Když to vezmeme v úvahu, kdy přejít na windows 11?
Windows 11 je další velkou verzí operačního systému Windows, kterou společnost Microsoft plánuje vydat před koncem roku 2021. Společnost Microsoft nevydala jinou verzi Windows celých 6 let, protože je operační systém Windows 10 neustále vylepšován.

Jak nainstalovat 21H1?

U zařízení s verzemi 2004 a 20H2, která dostávají aktualizace přímo z aktualizace Windows, se zařízení automaticky instalují do Windows 10 verze 21H1. Pokud se zařízení aktualizuje z Windows 10, verze 1909 nebo starší verze, nelze tento balíček pro povolení aktualizace funkcí nainstalovat ručně.
Jak vynutit aktualizaci Windows 11?
Pokud se vám však nechce čekat, máte dvě možnosti, jak si Windows 11 nainstalovat již dnes. První možností je vyvolání aktualizace skrze nástroj Pomocník pro instalaci systému Windows 11, druhou variantou je stažení instalačního média pro čistou instalaci skrze nástroj Media Creation Tool.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Co dělat když nejde nainstalovat Aktualizace Windows?

Postup č. 1
  1. Stáhněte si aplikaci Windows Update Fixer.
  2. Nainstalujte jej a spusťte jako správce.
  3. Aplikace zkontroluje aktuální stav všech potřebných služeb. Pokud nějaká neběží, můžete ji spustit kliknutím na tlačítko "Fix Windows Update".
  4. Hotovo, aplikaci můžete zavřít a v nastavení systému zkontrolovat aktualizace.
Jak obejit Windows 11?
Jak nainstalovat Windows 11 na nepodporovaný hardware
  1. Spusťte editor registrů
  2. Vyhledejte v registrech adresu HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup.
  3. Zde vytvořte novou hodnotu typu DWORD, pojmenujte ji AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU a hodnotu nastavte na 1.
  4. Restartujte počítač

Jak nainstalovat Windows 11 na nepodporované PC?

Případně si také můžete stáhnout bitovou kopii disku systému Windows 11, máte-li zájem si vytvořit spouštěcí instalační médium (USB flash disk, DVD) nebo vytvořit virtuální počítač (soubor ISO). Dostanete se tak k souboru ISO s více edicemi. Určená edice se odemkne na základě vašeho kódu Product Key.
Jak na Windows 10 zdarma?
Pokud máte licenční klíč k Windows 10, nebo jste si počítač pořídili s předinstalovaným Windows 10, můžete si stáhnout systém Windows 10 zdarma pomocí Media Creation Tool od Microsoftu. Jestliže licenční klíč nemáte, nevadí. Instalaci můžete dokončit i bez něj a systém zlegalizovat poté.

Jak přejít z Windows 8 na Windows 10?

Přejděte do Ovládacích panelů -> Windows Update . Klikněte na Zkontrolovat aktualizace . Počkejte několik minut. Počkejte na obrazovku Upgrade na Windows 10 a klikněte na Začít .

By Linnie

Similar articles

Jak přejít z Visty na Windows 10? :: Jak Aktualizovat ovladače zvuku?
Užitečné odkazy