Domovská stránka > J > Jak Nečíslovat Poslední Stránky?

Jak Nečíslovat poslední stránky?

Dostaňte se do zápatí na kterékoli stránce prvního oddílu a číslo smažte. Pokud potřebujete zvlášť očíslovat ještě přílohy, použijte obdobný postup.

Přečtěte si více

Související článek

V čem vytvořit webové stránky?

Jazyk, ve kterém jsou stránky napsány, se nazývá HTML. Musíte se ho naučit. Pokud do něj chcete naprogramovat například nějaké funkce, které se zpracovávají na serveru, můžete použít jazyk PHP. Javascript můžete použít k programování na klientovi.

Následně, jak udělat číslování stránek?

Vložení čísel stránek
  1. Vyberte Vložení > Číslo stránky a zvolte požadované umístění a styl.
  2. Pokud nechcete, aby se číslo stránky zobrazovalo na první stránce, vyberte Jiné na první stránce.
Někdo se také může ptát, jak vložit číslování od určitě stránky?
Aby bylo možné mít číslování např. od čtvrté stránky, je potřeba za konec textu třetí stránky (např. obsah dokumentu) vložit "konec oddílu na další stránce". Konec lze vložit z karty "Rozložení stránky" přes zvýrazněné tlačítko na dalším obrázku.

A další otázka, jak vložit číslo stránky do zápatí?

Přidání čísel stránek do záhlaví nebo zápatí ve Wordu
  1. Klikněte nebo klepněte na záhlaví nebo zápatí, kam chcete přidat čísla stránek.
  2. Přejděte na Vložení > Číslo stránky.
  3. Zvolte možnost Aktuální umístění.
  4. Vyberte si styl.
Někdo se také může ptát, jak cislovat bakalarskou prací?
První strany závěrečné práce, které tvoří název práce, poděkování vedoucímu práce atd. se nečíslují. Čísluje se až strana, na které je úvod. Pokud je úvod na straně 8, potom strany 1 – 7 budou bez číslování a stránka, na které začíná úvod, začne číslování závěrečné práce od čísla 8.

Související článek

Jak dát ve Wordu dvě stránky na jednu?

Klikněte na něj.

Pokud jde o toto, jak nečíslovat uvod?

Úvod se zpravidla nečísluje a většinou bývá první „viditelnou" číslovanou stranou, např. může začít od čísla 6 (titulní strany jako čestné prohlášení, poděkování apod.
Můžete se také zeptat, jak nastavit číslování?
Nastavit číslování stránek lze v záložce „Vložení" → „Číslo stránky" → „Dolní okraj stránky" → „Č. ve formátu prostého textu 2" (viz následující obrázek). Aby bylo možné začít s viditelným číslováním např. od páté stránky, je potřeba za konec textu čtvrté stránky vložit „Konec oddílu na další stránce".

Jak posunout číslování stránek?

Aby bylo možné začít s viditelným číslováním např. od páté stránky, je potřeba za konec textu čtvrté stránky vložit „Konec oddílu na další stránce". Konec oddílu lze vložit v záložce „Rozložení stránky" → „Konce" → „Konce oddílů" → „Další stránka" (viz následující obrázek).
Jak číslovat podkapitoly?
Číslování Pokud chceme nadpisy kapitol a podkapitol očíslovat, z menu „Formát" - „Styly a formátování". Vybereme styl, u kterého chceme nastavit číslování a stiskneme tlačítko „Změnit". V nabídce „Formát" vybereme položku „Číslování" (viz obr.

Jak číslovat stránky ve Wordu od druhé stránky?

Tip: Pokud chcete, aby druhá stránka začínala číslem 1 místo 2, přejděte na Vložení > Číslo stránky > Formát číslování stránek a pod volbou Číslování stránek nastavte možnost Začít od na 0 místo 1.

By Lorette

Similar articles

Jak nastavit číslování stránek v Libreoffice? :: Jak odstranit program když nejde odinstalovat?
Užitečné odkazy