Domovská stránka > J > Jak Zapojit Dsl Zásuvku?

Jak zapojit DSL zásuvku?

Kabel má nejčastěji na obou koncích konektor RJ11 (výjimečně RJ45). Kabel od telefonní zásuvky zapojte do modemu s označením DSL (konektor má nejčastěji šedou nebo černou barvu). Nyní se dostáváte k propojení modemu a PC. To zvládnete pomocí žlutého LAN kabelu, který má na obou koncích konektor RJ45.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zapojit flash?

Pokud chcete pracovat s jakýmkoli typem flash disku, měli byste si pořídit adaptér microusb nebo tousb typu c. Jeho cena se pohybuje mezi 50 a 100 Kč. Zapojte flash disk do portu a můžete začít pracovat.

Co je to DSL připojení?

DSL: rychlý internet přes telefonní linky. Rodina DSL (Digital Subscriber Line) představuje jeden z nejrozšířenějších způsobů vysokorychlostního připojení k internetu. Zahrnuje celou řadou různých technologií, z nichž nejpoužívanější je ADSL, asymetrická linka.
Navíc, jak nastavit adsl router?
Krok 1: Otevřete webový prohlížeč a do adresního řádku zadejte IP adresu routeru ADSL (výchozí IP adresa je 192.168.1.1). Pak stiskněte klávesu Enter. Krok 2: Zadejte přihlašovací jméno a heslo (výchozí jméno je admin a heslo také admin). Klikněte na tlačítko Přihlásit (Login).

Někdo se také může ptát, jak se připojit k modemu?

Jak se přihlásit na wifi router? Údaje nutné pro přihlášení do administrace získáte na spodní straně WiFi routeru. Pro přístup k nastavení se nejčastěji používá adresa 192.168.1.1, kterou stačí zadat do webového prohlížeče. Někteří výrobci ale používají i slovní spojení (například router.asus.com).
A další otázka, co je dsl adsl?
ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) je asymetrická digitální linka. Její rychlost je ve směru k uživateli (stahování, download, downstream) vyšší než rychlost směrem od uživatele (odesílání, upload, upstream). Ostatní typy linek řešených přes DSL mohou být totiž, na rozdíl od ADSL, symetrické.

Související článek

Jak zapojit RJ11?

Modrý pár zásuvek je připojen k vodičům A-B. Všech 8 pinů se používá pro gigabitový Ethernet. Je možné najít, koupit nebo opravit kabely, které mají obsazenou pouze jednu pozici.

Jak pripojit pevnou linku?

Zapojte jej do síťové karty v počítači a zdířky na zadní straně modemu. Pak už stačí ADSL/VDSL modem zapojit do elektřiny (6) a zapnout. Zaslal-li vám váš poskytovatel připojení modem, bude již přednastaven na použití, takže nebudete muset v jeho administrátorském rozhraní nic nastavovat.
Co je DSL na routeru?
DSL modem (anglicky Digital Subscriber Line Transceiver) neboli modem pro digitální zákaznickou přípojku je zařízení používané k připojení počítače k DSL lince. Umožňuje-li modem připojení více počítačů, označujeme ho jako DSL router.

Co znamená zkratka DSL?

DSL je zkratka anglického výrazu Digital Subscriber Line - digitální účastnická přípojka. K internetu jste připojení standardním dvoudrátovým vedením, které bylo původně určené pro telefony pevné linky. Proto se mu říká pevný internet.
Lidé se také ptají, jak na bezdratovy internet?
Pro připojení k bezdrátovému internetu je potřeba Wifi router. Jedná se o dokonalejší zařízení, které vám dává možnost využívat jak klasického pevného připojení LAN, tak i vysílat bezdrátové připojení. Samotný signál může být chráněný heslem pro připojení.

Navíc, jak zmenit nastaveni wi-fi routeru?

Nastavení proveďte pomocí prohlížeče

Samotné nastavení routeru se provádí pomocí webového prohlížeče, do kterého stačí zadat správnou adresu. Pravděpodobně to bude 192.168.0.1 nebo 192.168.1.1, určitě jí ale naleznete v manuálu nebo nalepenou na samotném routeru stejně jako přihlašovací údaje.

By Iago

Similar articles

  • Jak zapojit VGA monitor?

    Společnost HP dodává jako součást balení mnoha svých počítačů malý adaptér DVI na VGA. Chcete-li jej připojit k počítači, musíte připojit kabel VGA z monitoru nebo televizoru. Vhodným řešením je speciální kabel se dvěma různými typy.

  • Jak zapojit kabel RJ-45?

    Toto připojení se používá k připojení počítače k rozbočovači, přepínači nebo modemu a je nejběžnější variantou kabelového připojení k internetu. Zapojte kabel stejným způsobem na obou stranách, nasaďte krimpovací kleště a zacvakněte. Hotovo.

  • Jak zapojit AV kabel do TV?

    Audio/vizuální kabely jsou nejběžnějším typem připojení DVD přehrávače. Na každém konci kabelu jsou tři červené, žluté a bílé cinch konektory, které se připojují k televizoru a DVD přehrávači.

  • Jak zapojit PoE switch?

    Normální přepínač nelze připojit k nenapájené části adaptéru POE. Počítač je připojen k přepínači. Přesně tak. Kabel půjde ze switche do PC.

  • Jak zapojit ADSL?
  • Kolik zařízení na jednu zásuvku?
  • Jak zapojit fází?
  • Jak zapojit internet?
Jak nastavit Wi-Fi router D Link? :: Jak se dělá zavináč na notebooku?
Užitečné odkazy