Domovská stránka > J > Jak Prozvonit Vypnuty Telefon?

Jak prozvonit vypnuty telefon?

Přihlaste se na PC ke svému Google účtu. Správce zařízení by Vám měl ihned zobrazit polohu Vašeho telefonu na Google maps. Když jej rozkliknete, zobrazí se vám další možnosti:prozvonit, poslat SMS, zablokovat telefon nebo na dálku vymazat informace a data.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak najít ztracený telefon podle čísla zdarma?

Find My Device je služba, kterou zdarma nabízí přímo Google a má ji téměř každý telefon s Androidem. Při hledání vám pomůže internet a GPS. Pokud GPS v telefonu nemáte zapnutou, můžete jej alespoň prozvonit nebo uzamknout heslem na dálku a poctivému nálezci poslat zprávu s kontaktními údaji.
Jak zjistit kde se nachází telefonní číslo zdarma?
Vyhledání telefonu podle čísla je možné pouze přes operátora

Sledování telefonu je totiž ve spoustě států, včetně Česka, nelegální. Nejenže tak neexistují žádné stránky nebo aplikace, které by vám vyhledání telefonu podle čísla umožnily, ale není to ani v moci Policie České republiky.

Pokud jde o toto, jak najit telefon podle vyrobniho čísla?

Na počítači stačí na napsat do Googlu frázi „najdi můj telefon", případně přejít na web www.google.com/android/find. Rozhraní je podobné jako v aplikaci a kromě zobrazení telefonu na mapě jej lze odtud i prozvonit. Funguje to i když je telefon ztišený.
A jak zjistit polohu telefonu partnera?
Zjištění polohy jiné osoby
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Mapy Google .
  2. Klepněte na vaše profilová fotka nebo iniciála. Sdílení polohy.
  3. Klepněte na profil osoby, kterou chcete najít. Pokud chcete aktualizovat polohu uživatele: Klepněte na ikonu přítele Další Aktualizovat.

Související článek

Jak si zrychlit telefon?

Existuje 7 tipů a triků, jak zrychlit telefon. K restartování zařízení lze použít aplikace Go nebo Lite. Je třeba aktualizovat nejnovější software. Změňte rychlost animace. Je třeba obnovit tovární nastavení.

Lidé se také ptají, jak najit můj telefon?

Vzdálené vyhledání, uzamknutí nebo vymazání
  1. Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.
  2. Ve ztraceném telefonu se zobrazí oznámení.
  3. Na mapě uvidíte, kde se telefon nachází.
  4. Určete, co chcete udělat.
A další otázka, jak vystopovat ukradený mobil?
V první řadě kontaktujte svého operátora kvůli zablokování SIM karty. Hned poté se ale také obraťte na Policii ČR. Ta požádá všechny operátory o zablokování vašeho přístroje podle jeho výrobního čísla IMEI, čímž se znemožní další používání telefonu.

Následně, jak na dálku zablokovat telefon?

Aktivace je velice jednoduchá. Stačí zaškrtnout v nastavení telefonu "Správce zařízení android" a přihlásit se přes počítačový prohlížeč do Google play. Po kliknutí na tlačítko nastavení opět vybereme "Správce zařízení android". Poté se rozhodneme, zda chceme telefon prozvonit, zamknout, nebo smazat jeho obsah.
Někdo se také může ptát, jak zaměřit telefonní číslo?
Jak najít telefon s Androidem? Napište do Google „Najdi telefon"
  1. Mobil musí být zapnutý. Pokud není či je offline, zobrazí se alespoň jeho poslední známá poloha.
  2. Telefon musí být připojený k internetu.
  3. Musíte znát heslo ke svému Google účtu a zadat jej při ověření ve službě.

Jak sledovat něčí polohu?

Obdobně pak funguje i služba od Googlu, která vám umožní zjistit polohu telefonu s Androidem. Stačí navštívit stránku „Find your phone", přihlásit se Google účtem, na nějž jste přihlášeni i v telefonu a vyčkat, než se jeho pozice objeví na mapě.

By Almeeta

Similar articles

Jak najít svůj vybitý mobil? :: Jak zjistit polohu přes Instagram?
Užitečné odkazy