Domovská stránka > J > Jak Se Připojit Na Whatsapp Na Pc?

Jak se připojit na WhatsApp na PC?

Chcete-li si aplikaci WhatsApp pro počítač nainstalovat, stáhněte ji v Microsoft Storu, v App Storu společnosti Apple nebo na webových stránkách společnosti WhatsApp. Aplikace WhatsApp pro počítač bude fungovat pouze na počítačích, které mají jeden z následujících operačních systémů: Windows 8.1 a novější

Přečtěte si více

Související článek

Jak se připojit k Wi-Fi 5GHz?

Pokud kliknete na ikonu 2,4G v levém horním rohu, měla by se zobrazit síť v pásmu 5 GHz. Pokud telefon nepodporuje sítě 5 GHz, síť se nezobrazí. V tomto pásmu nebyly žádné jiné.

Jak z WhatsApp stáhnout fotky?

Chcete-li fotografie automaticky ukládat na své zařízení:
  1. Android: Otevřete WhatsApp > klepněte na Více možností > Nastavení > Chaty > zaškrtněte možnost Zobrazovat média v galerii.
  2. iPhone: Otevřete WhatsApp > klepněte na Nastavení > Chaty > zapněte možnost Uložit do složky fotoaparátu.
Jak přeposlat zprávu z WhatsApp?
Chcete-li přeposlat zprávu:
  1. V individuálním nebo skupinovém chatu klepněte na zprávu, kterou chcete přeposlat, přidržte ji a pak klepněte na Přeposlat.
  2. Klepněte na ikonu Přeposlat .
  3. Vyhledejte nebo zvolte individuální či skupinový chat, do kterého chcete zprávu přeposlat.
  4. Klepněte na Přeposlat.

A další otázka, jak poslat hlasovou zprávu přes whatsapp?

Odesílání hlasových zpráv
  1. Otevřete individuální nebo skupinový chat.
  2. Klepněte na ikonu mikrofonu , přidržte ji a začněte mluvit.
  3. Až budete mít hotovo, zvedněte z ikony mikrofonu prst. Hlasová zpráva bude automaticky odeslána.
Někdo se také může ptát, jak napsat sám sobe?
WhatsApp ale bohužel neumožňuje poslat si zprávu sami sobě. Nicméně následující trik vám něco takového umožní: Vytvořte si ve spolupráci se svým kamarádem v tomto programu novou skupinu a informujte ho předem, že ho později ze skupiny vyhodíte.

Související článek

Jak připojit externí disk k počítači?

2,5 HDD se používají v noteboocích a k připojení k internetu potřebují pouze základní typ kabelu. 3,5 HDD se používají ve stolních počítačích. Neobejdou se bez přídavného napájení, proto je součástí dodávky druhý kabel.

Jak zlepšit kvalitu videa z Messengeru?

Vše děláte klasickým způsobem, ale než kliknete na tlačítko odeslat, tak klikněte na kolečko s tužkou a poté na tlačítko HD.
Pokud jde o toto, jak poslat celou složku?
Musíš tu složku zabalit třeba do ZIP nebo RAR archivu a potom to půjde... Poté tu složku s více fotkami přesuň do této komprimované složky. Poté by to už mělo jít odeslat...

Jak poslat hodně fotek?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.
Pokud jde o toto, jak odeslat velké množství dát?
Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.

Jak velký soubor lze poslat přes email?

Můžete posílat přílohy o celkové velikosti až 25 MB. Pokud posíláte více příloh, nesmí dohromady přesáhnout 25 MB. Pokud připojíte soubor větší než 25 MB, Gmail místo přílohy do e-mailu automaticky přidá odkaz na Disk Google. Přečtěte si další informace o nastavení sdílení příloh z Disku Google.

By Fitzhugh Youraj

Similar articles

Jak zmenšit velikost videa? :: Jak velké video lze poslat přes WhatsApp?
Užitečné odkazy