Domovská stránka > J > Jak Se Používá Aplikace Telegram?

Jak se používá aplikace Telegram?

Telegram je aplikace pro zasílání rychlých zpráv.

Původně vydáno pro smartphony Android a iOS, je také možné použít jeho počítačovou verzi. Tato aplikace umožňuje odesílat zprávy lidem, kteří mají aplikaci také nainstalovanou. Kromě toho je to zcela bezplatná aplikace, ve které nejsou žádné reklamy.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Co umí aplikace Telegram?

Tipy pro efektivní používání aplikace Telegram nemohou opomenout zabezpečení. Tato komunikační platforma nabídne víc než jen zmíněné tajné chaty. Jednou ze souvisejících funkcí je možnost zamčení konverzací prostřednictvím PINu nebo otisku prstu. Zamčení konverzace zapnete v nastavení.
Kdo pouziva Telegram?
Ten existuje od roku 2013 a chlubí se právě vysokou bezpečností konverzací uživatelů, ať už těch skupinových nebo mezi jednotlivci. Momentálně ho používá kolem 500 milionů aktivních uživatelů a právě díky kauze s WhatAppem mu v polovině ledna přibylo za pouhých 72 hodin 25 milionů nově registrovaných lidí.

Navíc, kolik stojí telegram?

Telegrafní služba je pro zákazníky finančně náročná a její původní opodstatnění pro nejrychlejší komunikaci s adresátem ztratilo význam i v případě, že opomineme moderní elektronickou komunikaci. Pouhé podání telegramu stojí 75 Kč, za každé slovo do deseti znaků zaplatíte dalších 5 Kč.
Někdo se také může ptát, jak se poslal telegram?
Člověk může emailem zprávu poslat na poštu, kde ji vytisknou, vloží do obálky a doručí. První telegramy umožnil na českém území posílat výnos z roku 1850. Umožnil ho vynález telegrafu, který pár let předtím představil Američan Samuel Morse.

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak se pridat na Telegram?

Pokud chcete najít osobu v Telegramu a přidat ji do svých kontaktů, můžete to udělat dvěma způsoby. Můžete zadat telefonní číslo této osoby a poté jej přidejte přímo do svých kontaktů, jako byste přidávali kontakt do svého telefonního seznamu. V tomto ohledu je to stejný proces, takže nebudete mít žádné problémy.
Jak založit účet na Telegramu?
Pro Android:
  1. Nejprve otevřete Telegram v zařízení.
  2. Na první stránce vyberte svou zemi.
  3. Potom zadejte své telefonní číslo.
  4. Pro potvrzení klikněte na tlačítko se šipkou.
  5. Zadejte ověřovací SMS, kterou dostanete.
  6. Na další stránce zadejte své osobní údaje.
  7. Chcete-li pokračovat, klikněte na tlačítko.

Jak funguje aplikace signál?

Signal vyvíjejí odborníci na kryptografii a jejich cílem je nabídnout bezplatně bezpečný komunikační nástroj, který brání sledování komunikace a pomáhá chránit svobodu slova. Aplikace využívá bezpečného koncového šifrování a v rámci komunikace nesleduje data uživatelů.
Následně, co je sociální síť telegram?
Telegram - jedna z mála funkčních sociálních sítí v Rusku...

Jedná se o internetovou aplikaci, která spojuje jak messenger, tak prvky sociální sítě. Je založený na šifrování zpráv a tak je nyní velmi populární na Ukrajině a v Rusku. Snadno tak lze obejít ruskou cenzuru.

Jak najít skupinu na Telegramu?

Jak hledat skupiny v telegramu
  1. Otevřete Telegram na svém telefonu Android.
  2. Klikněte na ikonu lupy v pravém horním rohu.
  3. Zadejte hledaný výraz pro nalezení těchto skupin.
  4. Počkejte, až se na obrazovce zobrazí výsledky.
  5. Klikněte na skupinu, která vás zajímá.

By Tiffy

Similar articles

Jak stáhnout Telegram do počítače? :: Jak funguje telefonní hovor?
Užitečné odkazy