Domovská stránka > C > Co Umí Robotický Vysavač?

Co umí robotický vysavač?

Robotický vysavač s mopem
  • Zvládne vysávat tvrdé podlahy i koberce.
  • V balení utěrka na zametání nečistot, prachu a utěrka na mokré vytírání – zvládne suché a mokré mopování
  • Podlahu nejprve vysaje a následně i vytře.
  • Díky mopovací utěrce odstraní i ten nejjemnější prach na podlaze.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký robotický vysavač s vytíráním?

Správnou volbou je robotický vysavač. Je vhodný pro všechny typy podlah. Dokáže vyčistit i ty tvrdé. V noci odvádí stejně kvalitní práci jako přes den.

Jak dlouho vydrzi robotický vysavač?

Pokud jde o levné modely, tam je její životnost tak 1 – 1,5 roku, zatímco u dražších robotických vysavačů může vydržet 2 – 4 roky, u některých modelů dokonce i 5 let.
Můžete se také zeptat, jak dlouho vydrží baterie v robotickém vysavači?
„Baterie Ni-Mh ztrácí kapacitu zhruba po dvou letech, pokud přístroj používáme denně. Akumulátor totiž vydrží 500 až 700 nabíjecích cyklů, poté se začne jeho kapacita snižovat. Pokud chcete, aby váš vysavač pracoval stále stejně kvalitně, je nutné baterii jednou za čas vyměnit," říká Radim Tlapák.

Jak Mopuje robotický vysavač?

Nejdříve je totiž nutné vysát pomocí klasického či robotického vysavače a teprve poté spustit „mopování". Smáčení podlahy však bývá výraznější, proto se nezřídka objevuje varování, že nejsou vhodné na dřevěné či citlivější podlahy. A tak přišly spotřebiče 2v1, které vysávají a vytírají zároveň.
Jakou vodu do robotického vysavače?
u tohoto modelu lze použít jen čistou nebo destilovanou vodu.

Související článek

Jak správně používat robotický vysavač?

Během prvních úklidů robotického vysavače sledujte, jak se chová a kam jezdí. Pokud zjistíte, že se vysavač zasekává, měli byste upravit nastavení vysavače nebo aplikace. V aplikaci vyberte, kam vysavač nemá jezdit.

Proč si koupit robotický vysavač?

Klasické vysavače jsou tak hlasité, že při úklidu neslyšíte vlastního slova. Naopak robotické vysavače jsou mnohem tišší – klidně při vysávání můžete sledovat televizi nebo konverzovat s rodinou. Dosahují hlučnosti maximálně kolem 60 decibelů, což odpovídá hlasitosti běžné mluvy.
Proč robotický vysavač?
Když zapojíte do úklidu robotický vysavač, ušetříte hodiny volného času, ale také spotřebujete mnohem méně energie než s klasickým vysavačem. Roboti za vás vysají, vytřou, ale skvělé na nich je, že uklidí třeba i v noci nebo přes den, když jste zrovna v práci. Vy se tak vrátíte do krásně uklizeného bytu.

Jak často pouštět robotický vysavač?

většinou tak 2× týdně.
Když to vezmeme v úvahu, jak dlouho se nabíjí robotický vysavač?
Plné dobití trvá přibližně tři hodiny. Dobíjení během dobíjecí přestávky trvá přibližně dvě hodiny.

Když to vezmeme v úvahu, jak vysoký práh přejede robotický vysavač?

Většina robotických vysavačů dokáže překonat překážku do výšky 1 cm, ale pokud máte vyšší prahy nebo koberce s vyšším chlupem, volte robotický vysavač se schopností překonat překážku vysokou 1,5 až 2,2 cm.

By Gardal Defour

Similar articles

Jaký je rozdíl mezi Gyroskopickou a laserovou navigaci? :: Co je to LTE v tabletě?
Užitečné odkazy