Domovská stránka > J > Jak Funguje Bootstrap?

Jak funguje bootstrap?

Bootstrap je svobodná a otevřená sada nástrojů kaskádových stylů pro tvorbu webu a webových aplikací. Obsahuje návrhářské šablony založené na HTML a CSS, sloužící pro úpravu typografie, formulářů, tlačítek, navigace a dalších komponent rozhraní, stejně jako další volitelná rozšíření programovacího jazyka JavaScriptu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

A další otázka, co je to grid systém?

grid systémy. To jsou předpřipravené třídy, které přiřazujeme elementům <div> a ty následně získávají určitou šířku. Systémy obvykle fungují tak, že rodičovský element rozdělí do 12 sloupců. Dříve se k tomu využívala šířka zadaná v procentech, jeden sloupec tedy zabíral 8,33%.
Navíc, co je to bootstrapping?
Bootstrap je jedním z nejpopulárnějších front-end frameworků pro vývoj responzivních a mobilních webů. Bootstrap vznikl pro potřeby společnosti Twitter. Jedná se o soubor nástrojů ulehčujících vývoj webů. Konkrétně tyto nástroje usnadňují tvorbu layoutů, práci s typografií a vytváření prvků uživatelského rozhraní.

A jak pracovat s bootstrap?

Bootstrap lze používat kromě stažením šablony s ním také nalinkováním jeho kódu z CDN úložiště. Osobně mi však přijde mnohem lepší vycházet již z předpřipravené šablony a mít zároveň všechny soubory uložené u sebe.
Co je to framework CSS?
CSS framework, který má vcelku slušnou šanci změnit mnohým z nás způsoby, jakými jsme zvyklí psát HTML a CSS kód. Propaguje zápis pomocí utilitárních tříd, tedy více HTML a méně CSS. Dělá to ve jménu zlepšení zážitku vývojáře – zjednodušení jeho práce. Ve jménu produktivity.

By Straus

Similar articles

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?

    Principem fungování je využití volného pásma telefonních spojů. Pro běžný hlasový provoz se používají frekvence do 3400 Hz. Vysokorychlostní přenos dat je možný na vyšších frekvencích.

  • Jak funguje Google disk?

    V počítači přejděte na adresu drive.google.com. V části Můj disk jsou soubory a složky, které si můžete prohlédnout.

  • Jak funguje IMAP?
  • Jak funguje NFC?
  • Jak funguje PoE injektor?
  • Jak funguje Wifina?
Co všechno umí tablet? :: Kde najdu můj disk?
Užitečné odkazy