Domovská stránka > C > Co Znamená Zkratka Smtp?

Co znamená zkratka SMTP?

Je zkratkou anglického slova Simple Mail Transfer Protocol. Jedná se o protokol, který zajišťuje rozesílání e-mailových zpráv. Pod pojmem protokol si můžeme představit řekněme sadu nařízení a pravidel, kterými se na internetu řídí data a komunikace.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Co je to POP a IMAP?

IMAP znamená Internet Mail Access Protocol – protokol pro přístup k internetové poště, jenž je modernější než POP3. Jedná se o obousměrný protokol, který kopíruje poštu ze vzdáleného serveru do Thunderbirdu, přičemž původní kopie zpráv zachovává na serveru.
Navíc, jak nastavit smtp seznam?
Jako "Odchozí e-mailový server (SMTP)" zadejte "smtp.seznam.cz".
...
A zde zvolte ty účtu: Internetový e-mail.
  1. Do pole "E-mailová adresa" zadejte svou e-mailovou adresu (ve tvaru celé e-mailové adresy).
  2. Do pole "Uživatelské jméno" zadejte své uživatelské jméno.
  3. Do pole "Heslo" zadejte své přístupové heslo.

Jak najít SMTP server?

Neexistuje žádný rozumný způsob jak automaticky zjistit server SMTP. U všech aplikací pro odesílání pošty které jsem viděl se server SMTP vždy nastavoval ručně. Obecně asi není. V hodně sítích (hlavně pokud počítač dostane od DHCP název domény, do které síť patří) se dá odhadnout smtp server na "smtp" nebo "mail".
Lidé se také ptají, kde najdu heslo imap?
2 Answers. Dobrý den, to je heslo k vaší e-mailové schránce. Pokud jej neznáte, lze nastavit nové v zákaznické administraci v detailu webhostingu a e-mailové schránky.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Jak se připojit na email?

Nastavení protokolu IMAP nebo POP v aplikaci Samsung Email
  1. Otevřete aplikaci Samsung Email.
  2. Přejděte na Nastavení > Přidat účet.
  3. Zadejte svoji úplnou e-mailovou adresu a heslo.
  4. Pokud chcete synchronizovat jenom e-maily, vyberte Účet IMAP nebo Účet POP3.
Navíc, jak zjistit heslo imap?
V závislosti na vašem poskytovateli e-mailu je to obvykle vaše celá e-mailová adresa nebo její část před symbolem @. To je heslo k vašemu účtu. Toto heslo, je obvykle malá a velká písmena. Server příchozí pošty pro účet IMAP se může taky označovat jako server IMAP.

A další otázka, jak nastavit poštu seznam?

Vyplňte nastavení pro příchozí poštu:
  1. Do pole Uživatelské jméno zadejte celou svou e-mailovou adresu.
  2. Do pole Ověření zadejte své přístupové heslo.
  3. Jako Server zadejte pop3.seznam.cz.
  4. Port zadejte 995.
  5. Typ zabezpečení zvolte SSL/TLS.
Jak nastavit server Odchozi pošty?
Jako "Server odchozí pošty (SMTP)" zadejte "smtp.seznam.cz". Dále musí být zatrženy všechny čtyři volby "Server odchozí pošty vyžaduje ověření", "Při odesílání e-mailů používat stejné uživatelské jméno a heslo", "Vyžadovat SSL pro příchozí e-maily" a "Vyžadovat SSL pro odchozí e-maily".

Někdo se také může ptát, jak nastavit seznam v outlooku?

V Outlooku přejděte do Soubor > Nastavení účtu. Vyberte účet, jehož nastavení chcete upravit a klikněte na tlačítko Změnit.
...
Pro odchozí poštu byl:
  1. server "smtp.seznam.cz"
  2. port "465"a metoda šifrování "SSL/TLS"
  3. nezatrhávat volbu "Požadovat přihlášení pomocí zabezpečeného ověřování hesla (SPA)"

By Fabiano

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Jak zjistit SMTP heslo?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
Co je to protokol IP? :: Jak zjistit adresu SMTP?
Užitečné odkazy