Domovská stránka > C > Co Je To Zkratka Mms?

Co je to zkratka MMS?

Multimediální zprávy (zkratka MMS z anglického Multimedia Messaging Service). Multimediální paralela k SMS. Pomocí MMS je možné posílat kromě textu i obrázky, audio a videoklipy, podobně jako e-mailem.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená zkratka CTRL F?

V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

Jak smazat MMS?

Přejděte do Nastavení > Přihlásit se k účtu HUAWEI ID > Centrum účtů > Cloud a vypněte přepínače pro SMS a MMS, Protokol hovorů, Nahrávky a Blokováno. Pak klepněte na SMS a MMS, Protokol hovorů, Nahrávky nebo Blokováno, vyberte záložní kopii, kterou chcete smazat a klepněte na Smazat.
Jak aktivovat MMS Android?
Jak nastavit MMS
  1. V menu najděte „Názvy přístupových bodů": Přejeďte prstem po displeji od horní hrany směrem dolů.
  2. Vyberte SIM kartu: Vyberte požadovanou SIM kartu.
  3. Vytvořte nový přístupový bod:
  4. Zadejte název přístupového bodu:
  5. Zadejte název APN:
  6. Zadejte uživatelské jméno:
  7. Zadejte heslo:
  8. Zadejte MMS server:

Někdo se také může ptát, jak nastavit odesilani sms?

Posílání a příjem SMS v aplikaci Zprávy
  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu plus .
  3. Do pole Komu zadejte jména, telefonní čísla nebo e-mailové adresy lidí, kterým chcete napsat zprávu. Také je můžete vybrat ze seznamu častých či všech kontaktů.
Kdo platí volání ze zahraničí?
Pokud jste v ČR a přijímáte hovor ze zahraničí, nic za něj neplatíte. Pokud jste v zahraničí, platíte za něj dle platného Ceníku. A v EU neplatíte vůbec nic, stejně jako doma.

Související článek

Co znamená zkratka cis?

Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

A další otázka, jak poslat mms vodafone?

Pokud jste koupili telefon přímo od Vodafonu, můžete MMS ze svého telefonu běžně zasílat a přijímat hned po vložení SIM karty.
...
5. Zvolte typ APN:
  1. Stiskněte Typ APN.
  2. Stiskněte mms.
  3. Jestliže je políčko vedle položky nabídky zaškrtnuto, je funkce aktivována.
  4. Stiskněte OK.
Když to vezmeme v úvahu, proč se mi nezobrazují mms?
Nejjednodušším zdůvodněním, proč telefon MMS zprávy neposílá, je jejich absence ve vašem tarifu nebo předplaceném balíčku. Vaše nastavení MMS můžete zkontrolovat, když se přihlásíte ke svému účtu na webových stránkách operátora, zavoláte na jeho info linku nebo do telefonu zadáte příslušný kód.

Jak povolit APN?

Ruční nastavení přístupových bodů APN INTERNET:

Nastavení je dostupné v Nastavení -> Ovládání bezdrátových sítí (někdy také Další nastavení) -> Mobilní sítě -> Názvy přístupových bodů (APN) -> Pokud existují přístupové body, upravte je, jinak vložte nový - Menu: Nový APN.
Lidé se také ptají, jak stáhnout mms bez dat?
stačí v nastavení přístupových bodů vytvořit nový, nastavit ho dle svého operátora pouze pro mms, uložit pod názvem mms a hotovo. následně přepnout tenhle účet jako aktivní a zapnout mobilní data. žádný data telefon stahovat nebude, internet nepojede, nic se tudíž neplatí, ale mms lze příjímat i odesílat.

A další otázka, jak si vyzvednout mms t mobile?

Na našich internetových stránkách v položce "Vyzvednout MMS" zadáte, do připravených polí, své telefonní číslo a heslo (jeho číselnou část). Následně se zobrazí Vaše MMS zpráva. Pozor! Tento postup je potřeba stihnout do 14 dní od přijetí SMSky informující o (ne)přijetí MMS.

By Synn Jurbala

Similar articles

Jak funguje e mailová pošta? :: Jak poslat MMS?
Užitečné odkazy