Domovská stránka > J > Jak Rozbalit Soubor V Rar?

Jak rozbalit soubor v RAR?

Pro rozbalení souborů . rar je nejlepší software WinRAR. Po instalaci tohoto software nalistujte daný soubor zabalený ve formátu . rar a klikněte na něj pravým tlačítkem myši, poté se rozbalí menu, kde zvolte "Extract Here" pro rozbalení do stejné složky, nebo "Extract files" a zadejte cílovou složku.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Když to vezmeme v úvahu, jak udělat ze složky rar?

Pokud chcete WinRAR použít k vytvoření RAR souboru:
  1. Označte soubory (složku), které chcete zabalit.
  2. Klikněte na některý z nich pravým tlačítkem myši.
  3. Z nabídky vyberte „Add to archive...".
Jak rozbalit soubor?
Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů. Pokud chcete rozzipovat jeden soubor nebo složku, otevřete zazipovanou složku tím, že na ni dvakrát kliknete.

Jak převést soubor RAR do PDF?

Jak převést RAR k PDF
  1. Otevřete naši bezplatnou webovou stránku pro převod RAR k PDF.
  2. Kliknutím do oblasti přetažení souboru nahrajte soubor RAR nebo přetáhněte soubor RAR něj.
  3. Klikněte na tlačítko Převést.
  4. Odkaz na stahování souborů výsledků bude k dispozici okamžitě po převodu.
Můžete se také zeptat, jak otevřít soubor rar ve windows 10?
Otevřete soubory RAR Windows 10

rar a klepněte na něj pravým tlačítkem myši. Vyhledejte kontextové menu, které říká „7-Zip". Přemístěte myš nad ní a vyberte extrahované soubory. V dalším okně můžete vybrat cestu, zadat heslo, pokud je soubor RAR chráněn, a další možnosti.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Můžete se také zeptat, jak otevřít rar soubor bez instalace?

UnRar se zde ovládá v prostředí Příkazového řádku. Není potřeba žádná instalace, stačí pouze rozbalit stažený soubor. Poté spusťte Příkazový řádek a nastavte cestu na danou složku s rozbaleným nástrojem. Napsáním příkazu unrar se zobrazí nápověda k programu.
Jak se Zipuje složka?
Zipování je proces velice snadný a to také díky tomu, že jej plně podporuje systém Windows. Stačí označit v Průzkumníkovi soubory a složky, které chcete zazipovat, klepnout na ně pravým tlačítkem myši a z nabídky vybrat příkaz Odeslat – Komprimovaná složka (metoda ZIP).

Jak dekomprimovat soubor?

Pokud chcete dekomprimovat všechen obsah komprimované složky, stiskněte a podržte složku (nebo na ni klikněte pravým tlačítkem myši), vyberte Extrahovat vše a postupujte podle pokynů.
Někdo se také může ptát, jak pracovat s winrarem?
Podrobnější informace o vlastnostech RARu hledejte po spuštění WinRAR pod tlačítkem Nápověda.
...
Co je RAR
  1. data se mohou 'zmáčknout', aby nezabírala tolik místa.
  2. mohou se přitom i zašifrovat, aby je nezneužila nepovolaná osoba.
  3. výsledný archiv lze rozdělit na díly například na velikost diskety.

Jak Rozzipovat soubor s heslem?

Pokud chcete rozzipovat soubor nebo složku, otevřete zazipovanou složku tím, že na ni dvakrát kliknete. K otevření souboru vložte heslo, které Vám bylo zasláno v SMS. Následně přetáhněte nebo zkopírujte položku ze zazipované složky do nového umístění.

By Jules

Similar articles

Jak nainstalovat VLC na Mac? :: Jak otevřít ZIP soubor zdarma?
Užitečné odkazy