Domovská stránka > J > Jak Obnovit Zavrene Panely Iphone?

Jak obnovit zavrene panely iPhone?

Pokud chcete otevřít naposledy zavřené panely, stačí dlouze podržet prst na modrém plusku, které se nachází v dolní části obrazovky, přímo uprostřed. Po dlouhém podržení se objeví seznam Posledních zavřených panelů. Zde stačí už jenom jednoduše kliknout na omylem zavřený panel.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak zavrit vsechny panely iPhone?

Zavření všech panelů

Panely můžete zavřít i z obrazovky s přehledem panelů. Podržte prst na volbě Hotovo a pak klepněte na Zavřít všechny panely.
Jak zapnout ovladaci centrum iPhone?
Otevření a zavření Ovládacího centra
  1. Ovládací centrum otevřete přejetím prstem z pravého horního rohu obrazovky dolů.
  2. Až budete chtít Ovládací centrum zavřít, přejeďte prstem od spodního okraje obrazovky nahoru nebo klepněte na obrazovku.

Jak dát vyhledavani v Safari nahoru?

Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o kus níže, kde lokalizujte a rozklikněte sekci Safari. Následně se ocitnete v předvolbách nativního prohlížeče Safari, kde opět sjeďte níže, a to ke kategorii Panely. Zde už najdete grafické znázornění dvou rozhraní. Pro navrácení adresního řádku zpět nahoru zvolte Jeden panel.
Jak zmenit listů v Safari?
Jak přesunout lištu s odkazem webové stránky v Safari?
  1. Přejděte do Nastavení -> Safari.
  2. V sekci panely změňte nastavení na Jeden panel.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Někdo se také může ptát, jak obnovit panely v safari?

Jak znovu otevřít nedávno zavřené panely v Safari na iPhonu

Pro vyvolání nabídky naposledy zavřených panelů otevřete prohlížeč, klikněte na ikonu panelů a následně podržte prst na ikoně "+" pro přidání nového panelu. Z vyvolané nabídky vyberte webovou stránku, kterou si přejete opětovně otevřít.
Jak obnovit zavrene Zalozky Safari?
Ve spodní části obrazovky nyní podržte prst na ikoně +. Po krátké době se objeví menu, ve kterém si můžete prohlédnout poslední zavřené panely. Jakmile najdete ten konkrétní, který chcete obnovit, tak stačí, abyste na něj klepnuli.

A další otázka, jak obnovit zavřené panely?

Lze jej ale vyvolat také po klepnutí pravým tlačítkem do horního okna Chrome a klepnout na možnost "znovu otevřít zavřenou kartu". Pokud vám tato možnost nefunguje, můžete zkusit klepnout na tři tečky v pravém horním rohu, přičemž vaše poslední okna budou v záložce Historie.
Pokud jde o toto, jak zavřít panely?
Jednoduché řešení pro usnadnění klikání. Pokud chcete zavřít v internetovém prohlížeči Safari všechno ostatní panely, kromě toho kde se právě nacházíte. Tak stačí kliknout pravým tlačítkem na kartu se záložkou a zvolit „Zavřít ostatní panely„. Je to jednoduché řešení, jak si usnadnit práci s uzavíráním panelů.

Jak vymazat panely?

Odebrání z nabídky Chrome:
  1. Klikněte na tlačítko nabídky v pravém horním rohu prohlížeče. ( Ikona jsou 3 vodorovné pruhy)
  2. Vyberte možnost Nástroje > Rozšíření.
  3. Ze seznamu vyberte panel nástrojů, který chcete odebrat/zakázat.
  4. Potvrďte odstranění „Ano".

By Fenton Gonsoulin

Similar articles

Co je Safari Iphone? :: Jak vyčistit Politou klávesnici?
Užitečné odkazy