Domovská stránka > J > Jak Zrusit Aktualizaci Na Macu?

Jak zrusit aktualizaci na Macu?

Pod sekcí Úložiště klikněte na možnost Spravovat úložiště. Zobrazí se vám seznam nainstalovaných aplikací. V něm najděte aktualizační soubor a klikněte na něj. Klikněte na Smazat Aktualizaci a potvrďte, že ji opravdu chcete smazat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

A jak na macu stáhnout jakoukoliv verzi macos?

Mezi nejjednodušší možnost patří samotný instalátor stáhnout přímo z App Storu, u starších verzí macOS pak přímo ze stránek Applu, které jsou určené pro vývojáře. Níže naleznete seznam, pomocí kterého lze jednoduše stáhnout operační systémy pro jablečné počítače, a to od OS X Yosemite 10.10 až po macOS 11 Big Sur.
Jak nainstalovat starší macOS?
Chcete-li nainstalovat nejnovější nebo starší verzi macOS, stáhněte ji z App Storu. Chcete-li vytvořit startovací instalační disk, použijte USB flash disk nebo jiný sekundární svazek.

Proč mi nejde aktualizovat Mac?

Zkontrolujte, jestli nemáte zastaralý nebo upravený software

Nebo se snažíte nainstalovat starší verzi iOS (tzv. downgrade). Chcete-li zařízení obnovit na nejnovější verzi softwaru, použijte režim zotavení na iPhonu nebo režim zotavení na iPadu. Pokud se chybová zpráva zobrazuje i nadále, kontaktujte podporu Apple.
Lidé se také ptají, jak upgradovat na monterey?
Pokud máte macOS Mojave nebo novější, nainstalujte macOS Monterey pomocí Aktualizace softwaru: Zvolte nabídku Apple  > Předvolby systému a potom klikněte na Aktualizace softwaru. Nebo pomocí tohoto odkazu otevřete stránku macOS Monterey v App Storu: Stáhnout macOS Monterey.

Související článek

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Vyberte možnost Start.

Následně, jak si aktualizovat ios?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.
Následně, jak upgradovat na catalina?
Jak aktualizovat?
  1. klikněte na ikonu Apple v horním levém rohu vaší obrazovky.
  2. klikněte na Předvolby systému.
  3. zvolte Aktualizace softwaru.
  4. klikněte Upgradovat postupujte podle pokynů

Pokud jde o toto, jak aktualizovat operační systém?

Stažení nejnovějších dostupných aktualizací Androidu
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Dole klepněte na Systém. Aktualizace systému.
  3. Zobrazí se stav aktualizace. Postupujte podle pokynů na displeji.
Jak zjistit verzi macOS?
V nabídce Apple  v rohu obrazovky vyberte možnost O tomto Macu. Měli byste tady vidět název systému macOS, například macOS Monterey nebo macOS Big Sur, následovaný číslem verze. Pokud potřebujete znát také číslo sestavení, zobrazíte ho kliknutím na číslo verze.

Navíc, jak stáhnout mac os mojave?

Stažení macOS

Instalátor pro macOS Monterey, macOS Big Sur, macOS Catalina, macOS Mojave nebo macOS High Sierra se stáhne přímo do složky Aplikace jako aplikace nazvaná Install macOS [ název verze ]. Pokud se po stažení otevře instalátor, ukončete ho a nepokračujte v instalaci.

By Ambur Paulus

Similar articles

Jak nainstalovat macOS Big Sur? :: Co delat kdyz mi nejde aktualizovat iPhone?
Užitečné odkazy