Domovská stránka > J > Jak Nastavit Windows Media Player Jako Výchozí Přehrávač?

Jak nastavit Windows Media Player jako výchozí přehrávač?

Chcete-li nastavit program Windows Media Player jako výchozí přehrávač médií, postupujte takto: V programu Windows Media Player klikněte na nabídku Nástroje a poté na položku Možnosti. všechny uvedené typy souborů (nebo můžete vybrat jednotlivé typy zaškrtnutím příslušných políček).

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Kde je Windows Media Player?

Chcete-li to provést, vyberte tlačítko Start , pak vyberte Nastavení > Aplikace > Aplikace a funkce > Spravovat volitelné funkce > Přidat součást > Windows Media Player a vyberte Nainstalovat.
Navíc, proč mi nefunguje windows media player?
záleží na tom, jakou verzi Windows 10 používáš. Pokud se jedná o verzi Windows 10 N, budeš si muset stáhnout a nainstalovat Media Feature Pack, který obsahuje mimo jiné i WMP. Pokud používáš klasickou verzi Windows 10 či Insider Preview, jak jsi uvedl v zařazení vlákna, tak se bude nejspíš jednat o nějakou chybu.

Navíc, jak přehrát dvd ve windows media playeru?

Přehrávání CD nebo DVD

Vložte do jednotky disk, který chcete přehrát. Obvykle se disk začne přehrávat automaticky. Pokud ne nebo pokud chcete přehrát už vložený disk, otevřete Windows Media Player a v knihovně přehrávače vyberte v navigačním podokně název disku.
Jak aktualizovat Windows Media Player?
Pokud Windows Media Player přestal správně fungovat po posledních aktualizacích ze služby Windows Update, ověřte pomocí Obnovení systému, jestli problém způsobují tyto aktualizace. Postup: Vyberte tlačítko Start a pak zadejte obnovení systému.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Jak zobrazit titulky ve Windows Media Player?

Otevřete si ho ve WMP a začne vám hrát, samozřejmě v angličtině. Zapnutí titulků je zde dostupné přes pravé tlačítko myši a výše zmíněné „Texty písní a titulky„. Je tam mimochodem možné i přepínat jazyk zvukové stopy, stejně jako jazyk titulků.
A jak nastavit vlc jako výchozí přehrávač?
Pokud chcete, aby se to přehrálo v aplikaci, kterou máte nastavenu jako výchozi, pak musíte na tom souboru video/hudba dlouze podržet prst (modré zatržítko) > pak vpravo, naspodu displeje kliknout na „Více" > Otevřít v jiné aplikaci > a pak se vám video teprv přehraje ve VLC, vámi nastavené, zvolené výchozí aplikaci

Jak změnit výchozí aplikací?

Zamiřte do systémového nastavení, konkrétně do sekce Aplikace. Zde klepněte na aplikaci, která je nastavena jako výchozí. V další nabídce zvolte položku Otevírat ve výchozím nastavení. Zde můžete buď provádět nastavení, nebo jednoduše tlačítkem Vymazat výchozí nastavení deaktivovat nastavení aplikace jako výchozí.
Jak změnit výchozí aplikací pro otevírání souboru Windows 10?
Změna programu, ve kterém se soubor otevře
  1. V nabídce Start klikněte na Nastavení.
  2. Klikněte na Aplikace > Výchozí aplikace.
  3. Klikněte na aplikaci, kterou chcete změnit, a pak vyberte aplikaci v seznamu. Nové aplikace můžete najít v Microsoft Storu.

A proč mi nejde přehrát dvd?

Ve výchozím nastavení Win10 nejde DVD-čko přehrát. Je nutné doinstalování aplikace, která vám toto umožní. K dispozici je speciální Microsoft apka Přehrávání DVD, ale ta je zdarma jen ve zkušební verzi, plná stojí cca 400kč a to si asi nikdo nebude platit, když je možné si „dývko" pustit v zdarma dostupné aplikaci.

By Libbey Ploense

Similar articles

Jak zprovoznit DVD mechaniku? :: Proč mi nejde spustit video?
Užitečné odkazy