Domovská stránka > P > Proč Mi Nefunguje Sd Karta V Mobilu?

Proč mi nefunguje SD karta v mobilu?

Nejde vám SD karta v mobilním telefonu?
...
Nerozpoznání SD karty v mobilu (či jiném zařízení) může mít ještě pár dalších důvodů:
  1. Karta může být příliš velká.
  2. Pokud je větší (přes 32 GB), tak bude formátovaná pomocí exFAT.
  3. Možná jste ji špatně vložili – prostě to zkuste znovu (a v návodu ověřte jak se do zařízení vkládá)

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Jak otevřít SD kartu v telefonu?

Pokud aplikace Files by Google SD kartu nezobrazuje:
  1. V zařízení otevřete Nastavení.
  2. Klepněte na Údržba zařízení Úložiště.
  3. Zkontrolujte, zda je SD karta rozpoznána. Pokud SD karta v Nastavení nebyla rozpoznána: Vyjměte SD kartu a znovu ji vložte.
Někdo se také může ptát, kde najdu v samsungu sd kartu?
Na novějších verzích Androidu, jako Android 10, 9 Pie atd., je postup následovný. Jděte do Nastavení -> Aplikace a oznámení -> Informace o aplikaci. Tyto kroky vás zavedou na stránku vámi vybrané aplikace, kde se bude nacházet tlačítko Úložiště / Použité úložiště.

Jak zapnout SD kartu?

Pokud to přesto chcete provést, přejděte do Nastavení paměti smartphonu a potom vyberte Nastavení paměťové karty. V některých telefonech ho následně budete moc naformátovat jako interní úložiště. Ukládání fotografií a videí na paměťovou kartu je možné změnit přímo v Nastavení fotoaparátu.
Lidé se také ptají, jak zpřístupnit paměťovou kartu?
Když na kartu nemůžete uložit žádné soubory, patrně jste si náhodně zamkli zámek „Lock" na kartě. To je malý plastový přepínač, který se většinou nachází v levém horním rohu karty. Přesuňte přepínač do polohy „unlock", vložte kartu do čtečky a znovu zkontrolujte, zda už na ni lze zapisovat, nebo ne.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Můžete se také zeptat, jak opravit sd kartu v mobilu?

Pokud máte telefon s Androidem, můžete SD kartu formátovat přímo v telefonu. Je to jednoduché a nepotřebujete k tomu ani žádný jiný program. Stačí si otevřít menu Nastavení. Zde byste měli mít menu Úložiště, kde pod nadpisem Přenosné úložiště vyberete možnost SD karta (někdy je označená také jako Micro SD).
Navíc, jak obnovit data z poškozené sd karty?
V případě smazaných (ale i poškozených) dat doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané/poškozené soubory obnovit.

Jak zjistit co je na SD kartě?

Stiskněte na úvodní obrazovce tlačítko [Menu] a z nabídky vyberte Nastavení. Pokračujte na úložiště. (to může být pojmenováno různě – například Karta SD a paměť telefonu, nebo nějak podobně). Zde uvidíte v jednotlivých sekcích celkové i volné místo na kartě SD a v interní paměti telefonu.
Následně, kde najdu paměťovou kartu?
Přejděte do Nastavení. Najděte položku Úložiště a klikněte na ni. Zvolte Karta SD, nebo Paměťová karta.

Jak přesunout soubory z SD karty do telefonu?

Nejdřív se ujistěte, že karta SD je naformátovaná jako přenosná paměť. Pak přejděte do Nastavení > Úložiště > Interní úložiště > Interní sdílené úložiště > Soubory > DCIM a pak například > Fotoaparát . Potom stiskněte a podržte konkrétní fotografii > more_vert > vyberte Přesunout do > nabídka > Karta SD > Přesunout .

By Evante Scroggins

Similar articles

  • Jak vypada SIM karta?

    Karta micro-SIM má rozměry 12 x 15 x 0,76 mm, zatímco standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm. Evropský institut pro telekomunikační normy vytvořil standard pro micro-SIM koncem roku 2003 a jeho počátky lze spatřovat již v roce 1998.

  • Jak se zablokuje SIM karta?

    Pokud máte roli správce nebo kontaktní osoby, můžete svou sim kartu zablokovat v samoobsluze. Pokud chcete kartu zablokovat, klikněte na tlačítko blokovat. Karta bude zablokována.

  • Proč padá Windows 10?

    Existuje mnoho důvodů, proč operační systém selhává. Konflikt mezi nainstalovanými programy, přesunuté soubory na disku, zaseknutý ovladač, poškozený registr systému Windows.

  • Jak vymazat paměť v mobilu?

    V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

  • Jak zrychlit Internet v mobilu?
  • Proč mi volají čísla z ciziny?
  • Proč se mi zastavuji aplikace?
  • Proč mi nefunguje krokoměr?
Jak vyměnit SD kartu? :: Jak změnit integrovanou grafiku?
Užitečné odkazy