Domovská stránka > J > Jak Zapnout Iphone Po Vybiti?

Jak zapnout iPhone po Vybiti?

Fotogalerie
  1. Stiskněte a držte boční tlačítko, které slouží pro odemknutí/zapnutí iPhonu.
  2. K bočnímu tlačítku stiskněte domovské tlačítko.
  3. Držte obě tyto tlačítka po dobu 10 sekund.
  4. Poté je pusťte a po chvíli by se mělo objevit logo Apple.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak Predelat iPhone?

Přenos zálohy na iCloudu do nového zařízení

Klepněte na Wi-Fi síť, ke které se chcete připojit. Postupujte podle pokynů, dokud neuvidíte obrazovku Aplikace a data, a potom klepněte na Obnovit ze zálohy na iCloudu. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID a heslem. Až k tomu budete vyzváni, zvolte zálohu.
Jak aktivovat iPhone bez Wi-Fi?
Jestliže nemáte k dispozici připojení k Wi-Fi nebo SIM kartu s mobilními daty, představuje poslední možnost aktivace iPhonu právě iTunes. Připojte tedy váš smartphone datovým kabelem k vašemu počítači a spusťte iTunes – pokud jej máte nainstalováno, mělo by se spustit automaticky.

Jak zacit s iPhone?

Jak nastavit nový iPhone
  1. Začínáme. Jste nováčkem ve světě nakousnutého jablka a bázlivě otevíráte krabičku s novým iPhonem v nepříjemné předtuše, že jej sami nedokážete nastavit?
  2. Vytvořte si Apple ID.
  3. Zabezpečení telefonu pomocí Touch ID a Face ID.
  4. Nastavení iCloud a zálohování
  5. Nastavení dalších služeb.
  6. Aplikace z App Store.
Někdo se také může ptát, jak se zapíná iphone 7?
Jak zapnout a vypnout telefon
  1. Zapněte telefon: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout, dokud se nerozsvítí displej.
  2. Zadejte PIN kód: Pokud zadáte nesprávný PIN kód třikrát po sobě, SIM karta se zablokuje. SIM kartu odblokujete zadáním kódu PUK.
  3. Vypněte telefon: Stiskněte a podržte tlačítko Zapnout/Vypnout.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak vypnout iphone13?

iPhone s tlačítkem plochy: Podržte postranní tlačítko nebo tlačítko spánku (v závislosti na modelu). Potom přetáhněte jezdec. Všechny modely: Přejděte do Nastavení > Obecné > Vypnout a pak přetáhněte jezdec.
Někdo se také může ptát, co dělat když nejde home button?
Pokud Vám nefunguje home button, můžete si v nastavení aktivovat softwarovou verzi tohoto tlačítka, která se bude zobrazovat na displeji. Toto softwarové tlačítko se nazývá Assistive touch a naleznete jej: Nastavení → Zpřístupnění → Assistive Touch.

Když to vezmeme v úvahu, jak restartovat iphone bez tlacitek?

Stiskněte a podržte zároveň tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko spánku. Když se na displeji objeví logo Apple, obě tlačítka pusťte.
Následně, jak probudit iphone poklepanim?
V případě, že tuto podmínku splňujete, tak otevřete nativní aplikaci Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o něco níže a rozklikněte kolonku Zpřístupnění. V této sekci poté klepněte na řádek s názvem Dotyk. Nyní je nutné, abyste sjeli úplně dolů, kde rozklikněte možnost Klepnutí na zadní stranu.

Kolik je pokusů na Odemceni iPhone?

I když používáte Touch ID nebo Face ID, v jistých situacích přístupový kód budete stále potřebovat. Problém nastane ve chvíli, kdy vám telefon třeba nějakou dobu leží ve skříni. iPhone se zamkne po šesti špatných pokusech – to znamená přístup pouze k tísňovému volání, veškerý obsah zůstane nedosažitelný.

By Esteban

Similar articles

Jak aktivovat ikonu hlasitosti? :: Jak zapnout iPhone bez Apple ID?
Užitečné odkazy