Domovská stránka > J > Jak Nastavit Primarni Cislo Iphone?

Jak nastavit primarni cislo iPhone?

Změna čísla pro mobilní data

Číslo, které používáte pro mobilní data, změníte takhle: Přejděte do Nastavení > Mobilní síť nebo Nastavení > Mobilní data. Klepněte na Mobilní data. Klepněte na číslo, které chcete používat pro mobilní data.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak funguje dual SIM iPhone?

iPhone SE 2 (2020), iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR nebo novější podporují dvě SIM karty: jednu nano-SIM a jednu eSIM. eSIM je digitální SIM, která umožňuje aktivovat si u operátora mobilní tarif bez nutnosti používat fyzickou nano-SIM.
Jak zadat PUK?
Zablokoval jsem si SIM kartu zadáním špatného PIN kódu a potřebuji odemykací kód PUK. Kód PUK najdete na plastovém nosiči karty, z něhož jste vylomili SIM kartu do telefonu. Pokud nemůžete kód PUK najít, kontaktujte Zákaznické centrum na čísle 738 333 333.

Jak odblokovat SIM kartu T Mobile?

Pro odblokování budete potřebovat PUK kód. Původní hodnotu PINu a PUK kód najdete v průvodním dopise nebo na plastovém nosiči, který jste obdrželi spolu se SIM kartou (resp. s aktivačním kódem k eSIM). PUK kód také zjistíte v Můj T-Mobile nebo když zavoláte na *123*307# ve svém mobilu.
Co dělat když se zablokuje SIM karta?
Zvolte nabídku Zablokovat moji SIM / eSIM.

Zrušte blokaci. K odblokování SIM karty dojde do 60 minut, pak stačí vypnout a zapnout telefon. Další možnosti, jak můžete nalezenou SIM kartu odblokovat: V aplikaci Můj Vodafone - na hlavní stránce v části Další funkce - Zobrazit více, kde vyberete volbu Blokace SIM karty.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Navíc, co je slot na sim kartu?

Hybridní slot u DualSIM telefonu znamená, že si musíte vybrat, zda do telefonu vložíte dvě SIM karty nebo jednu SIM kartu a jednu Paměťovou kartu. Pokud je u DualSIM telefonu uvedeno hybridní slot = NE, pak to znamená, že do telefonu lze vložit dvě SIM karty + jedna paměťová karta.
Pokud jde o toto, jak dostat sim kartu z telefonu?
Vkládání a vyjímání SIM karty a paměťovou karty
  1. Otevřete přihrádku na SIM kartu a paměťovou kartu – přiložený nástroj pro otevření přihrádky zasuňte do otvoru u dané přihrádky.
  2. Vložte kartu nanoSIM kontakty směrem dolů do slotu 1 v přihrádce.
  3. Zasuňte přihrádku na SIM karty a paměťovou kartu zpět do slotu.

Následně, jak vyndat sim kartu z telefonu?

Nástroj pro manipulaci se SIM kartou zasuňte do otvoru v pouzdře SIM karty na straně telefonu. Vysuňte pouzdro SIM karty z telefonu. Otočte SIM kartu tak, aby seříznutým rohem směřovala k seříznutému rohu pouzdra SIM karty. Vložte SIM kartu do pouzdra SIM karty.
Jak otevřít telefon?
Nasaďte zadní kryt mobilního telefonu směrem k sobě a držte jej oběma rukama. Opatrně sejměte plášť ze strany protilehlé k bodu otáčení popsanému v předchozím odstavci. Pokud například zjistíte, že váš mobilní telefon má ve spodní části otočný bod, zkuste otevřít horní část smartphonu.

Jak poslat SMS a ne iMessage?

Jak nastavit SMS/iMessages
  1. V menu najděte „Zprávy": Stiskněte Nastavení.
  2. Aktivujte iMessages:
  3. Aktivujte nebo deaktivujte potvrzení o přečtení:
  4. Aktivujte nebo deaktivujte možnost poslat jako SMS:
  5. Zadejte e-mailovou adresu:
  6. Dokončete:

By Romney Lavine

Similar articles

Jak se ovlada Siri? :: Jak otevřít slot na SIM kartu iPhone?
Užitečné odkazy