Domovská stránka > J > Jak Se Dostat Na Administrátorský Účet?

Jak se dostat na administrátorský účet?

Do příkazové řádky napište cd /media/ (za cd je opravdu mezera) a cestu do vašeho config adresáře (cd /media/windows/system32/config). Zmáčkněte Enter. Nyní napište sudo chntpw -u logon SAM kde logon je jméno administrátorského účtu. Zmáčkněte Enter.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Jak spustit Windows 10 jako správce?

Pro většinu uživatelů Windows 10 vede standardní cesta přes nabídku Start. Zde můžete kliknout pravým tlačítkem myši na zvolený program, vybrat možnost »Další« a kliknout na položku »Spustit jako správce«.
Jak se přihlásit jako administrátor Windows 8?
Když chcete aktivovat výchozí účet správce v systému Windows 8, zadejte příkaz net user administrator /active:yes v příkazovém řádku se zvýšenými oprávněními a stiskněte klávesu Enter.

Jak povolit správce?

Povolení účtu Administrator pomocí příkazového řádku
  1. Klikněte pravým tlačítkem myši na ikonu »Start« a spusťte »Příkazový řádek (správce)«.
  2. Do příkazové řádky napište »net user administrator /active:yes« a příkaz potvrďte klávesou [Enter].
Jak se přihlásit jako Administrator?
Klikněte na tlačítko Start, poté Nastavení a následně spustit Účty. Zde vidíte, že můj místní účet je správce. Pokud máte další uživatele pc, zvolte vlevo v menu Rodina a jiní uživatelé. Zde mám dalšího člena rodiny, který má oprávnění Místní účet.

Související článek

Jak se dostat do Windows 8 když jsem zapomněl heslo?

Chcete-li se nabourat do účtu a odstranit heslo, musíte použít možnost Vymazat. Při spuštění systému Windows nemusíte zadávat heslo k účtu a můžete si nastavit nové v Ovládacích panelech nebo v novém rozhraní Windows 8UI.

Jak se dostat na zaheslovaný uživatelský účet?

Resetování hesla Windows účtu
  1. Vyberte odkaz Resetovat heslo na přihlašovací obrazovce. Pokud místo toho použijete PIN kód, podívejte se na problémy s přihlášením pomocí PIN kódu.
  2. Odpovězte na bezpečnostní otázky.
  3. Zadejte nové heslo.
  4. Přihlaste se obvyklým způsobem s novým heslem.
Jak zrušit účet administrátora?
Pokud to první, musíš být přihlášený jiným účtem s právy správce a něj účet odebrat. Pokud to druhé, stačí přepnout na místní účet ve Windows. Ztratíš tím ale možnot používat onlinové funkce Windows (Store, OneDrive,).

Jak se dostat do počítače kdyz nevím heslo?

K získání přístupu do počítače budete potřebovat instalační médium s Windows 10, které si můžete vytvořit pomocí utility Media Creation Tool od Microsoftu. Médium vytvořte pomocí jednoduchého průvodce. Dostanete na výběr mezi CD/DVD a USB diskem. V případě USB budete potřebovat kapacitu alespoň 4 GB.
Jak obejít administrátora Win 10?
Můžete si stáhnout ISO soubor a ten následně na DVD vypálit, nebo si pomocí nástroje Media Creation Tool instalační USB Windows 10 vytvořit.
  1. Následně si v biosu počítače nastavte způsob bootování z DVD či USB a spusťte instalaci.
  2. Zde napište příkaz diskpart a potvrďte klávesou Enter.
  3. Spusťte příkaz exit.
  4. D:
  5. CD System32.

Někdo se také může ptát, jak obejít spustit jako správce?

Existuje však postup, jak UAC obejít, aniž by bylo potřeba ho vypnout. Využijeme k tomu Plánovač úloh. Program Plánovač úloh spustíte tak, že stisknete Win+R, do políčka zadáte řetězec taskschd. msc a klepnete na tlačítko OK.

By Nicholl Stimage

Similar articles

Co znamená Spustit jako správce? :: Co je to VLAN ak čemu slouží?
Užitečné odkazy