Domovská stránka > J > Jak Spustit Siri?

Jak spustit Siri?

Nastavte funkci „Hey Siri“, abyste Siri usnadnili rozeznávání vašeho hlasu
  1. Přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na Siri a hledání.
  3. Vypněte volbu Čekat na vyslovení „Hey Siri“ a znova ji zapněte.
  4. Až se zobrazí obrazovka Nastavit „Hey Siri“, klepněte na Pokračovat.
  5. Vyslovte všechny příkazy, které uvidíte na obrazovce.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mi nejde spustit aplikace?

Pokud se některá z aplikací nespustí nebo při spuštění spadne, zkuste nejprve restartovat telefon. Pokud to nepomůže, otevřete nastavení a vyhledejte problémovou aplikaci v seznamu. Poté aplikaci restartujte.

Co je to Siri na iPhone?

Siri je virtuální asistent. Je součástí operačních systémů iOS, watchOS, macOS, iPadOS společnosti Apple Inc. Asistent používá hlasové dotazy a uživatelské rozhraní pro zodpovězení na otázky. Tento software se přizpůsobuje uživatelským jazykům, vyhledáváním a preferencím.
Jak zapnout Siri na iPhone 13?
Přejděte do Nastavení > Siri a hledání, vypněte volbu Čekat na vyslovení „Hey Siri" a pak ji znovu zapněte. Chcete‑li změnit volby zpřístupnění Siri, postupujte podle pokynů v části Použití funkcí zpřístupnění v kombinaci se Siri na iPhonu.

Jak se ovlada Siri?

Po počátečním nastavení můžete Hlasové ovládání zapnout nebo vypnout tak, že řeknete „Hey Siri", použijete zkratku zpřístupnění nebo přejdete do Nastavení, vyberete Zpřístupnění a potom Hlasové ovládání. Nemůžete používat Siri a Hlasové ovládání současně. Když tedy používáte Hlasové ovládání, nemůžete se Siri mluvit.
Jak rict Siri aby zpivala?
Jednoduše stačí, abyste Siri řekli frázi: „Hey Siri, give me a beat. " Siri vám nahodí skvělý beat, který se skládá převážně ze tří slov (ince, Qatar a butter) poskládaných v náhodném pořadí.

Související článek

Jak spustit Bixby?

V seznamu vyberte položku Hlasové buzení a nastavte citlivost z výchozí (nízké) na vyšší. Všechny kroky jste provedli.

Jak zapnout Siri na iPhone 12?

Pokud jste Siri nenastavili při počátečním nastavení iPhonu, přejděte do Nastavení > „Siri a hledání" a potom proveďte kterékoli z následujících změn: Chcete‑li Siri aktivovat hlasem: Zapněte volbu „Čekat na vyslovení ‚Hey Siri'".
A jak oslovit siri?
Siri můžete použít, když potřebujete něco najít, zjistit nějaké informace nebo pomoct s každodenními úkoly. Stačí říct „Hey Siri" nebo stisknout tlačítko a pak říct, co potřebujete.

Co znamená Hey Siri?

Které zařízení zareaguje na „Hey Siri"? Když „Hey Siri" vyslovíte poblíž více zařízení, která podporují tuto funkci, propojí se tato zařízení rychle přes Bluetooth a určí, které z nich má na výzvu reagovat. Zareaguje to zařízení, které výzvu slyšelo nejlíp nebo které jste zvedli nebo používali naposledy.
Lidé se také ptají, jak přepnout siri do češtiny?
Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

Přejděte do Nastavení > Siri a hledání. Klepnutím na Jazyk změníte jazyk, který Siri používá pro požadavky a hlasové odezvy. Klepnutím na Hlas Siri změníte hlas, kterým Siri mluví.

Někdo se také může ptát, kdo mluví siri?

Karen Jacobsenová namluvila Siri.

By Swane Caruth

Similar articles

Kde najdu Siri v iPhone? :: Co je to SQL?
Užitečné odkazy