Domovská stránka > C > Co Je To Mms?

Co je to MMS?

MMS jsou multimediální zprávy, které mohou obsahovat fotografie, obrázky, zvukové záznamy i texty dlouhé až 1 000 znaků. Garantujeme doručení MMS o velikosti max. 300 kB. Aby MMS dorazila, je potřeba, aby telefon příjemce službu MMS podporoval (některé starší modely telefonů MMS ještě neumí).

Přečtěte si více

Navíc, kolik znaků se vejde do jedné sms?

Po překročení limitu 150 znaků v textové zprávě je možné se automatické změně SMS na MMS vyhnout. Pokud to chcete provést, stáhněte si speciální aplikaci, ze které budete později textové zprávy z vašeho telefonu posílat. Aplikace zaměřená na tento problém, kterou najdete v obchodě Google Play, se jmenuje „Textra".
Když to vezmeme v úvahu, jak poslat sms z webu?
Ve snaze, jak poslat SMS z internetu vám stačí pouze zavítat na webovou stránku poslatsms.cz, kde vyplňte číslo příjemce a napište text zprávy. Na závěr už pouze klikněte na Odeslat SMS a to je vše. Poslat zdarma SMS lze takto na všechny operátory v ČR (O2, Vodafone, T-Mobile či virtuální operátory).

Navíc, jak odeslat sms zdarma?

PoslatSMS.cz

Bezplatná sms brána s možností přiložit k textu obrázek a nastavit telefonní číslo odesílatele. Přes PoslatSMS.cz můžete posílat zprávy do všech českých sítí. Na stránce vás nebudou otravovat žádné reklamní sdělení a nemusíte ani k odeslání vyplňovat potvrzovací kód.
Pokud jde o toto, jak poslat zprávu z internetu na mobil?
Na počítači nebo tabletu přejděte na stránku zprávy Google. Chcete-li posílat zprávy z prohlížeče, klikněte vpravo nahoře na "Messages for Web"; nebo si stáhněte aplikaci do PC. Na stránce Googlu bude třeba provést spárování s telefonem. Otevřete v mobilu aplikaci Google Zprávy (Messages)

Kolik se platí za MMS?

Za MMS Studio měsíčně zaplatíme paušál 48.80 Kč.
...
Na kolik vás vyjdou MMS?
Kolik zaplatíme za MMS?
OperátorPoplatek za odeslání MMS
Eurotel9.50 Kč
Oskar11.59 Kč
T-Mobile10 Kč
Můžete se také zeptat, jak si vyzvednout mms?
Na našich internetových stránkách v položce "Vyzvednout MMS" zadáte, do připravených polí, své telefonní číslo a heslo (jeho číselnou část). Následně se zobrazí Vaše MMS zpráva. Pozor! Tento postup je potřeba stihnout do 14 dní od přijetí SMSky informující o (ne)přijetí MMS.

Někdo se také může ptát, co je to mms2?

Nověji Humble propaguje MMS2, které využívá chlornanu vápenatého (Ca(ClO)2) a kyseliny chlorovodíkové (HCl), která je obsažena v žaludečních šťavách, což umožňuje dávkování prostřednictvím tablet.
Jak nastavit počet znaků v SMS?
Textra,Champ atd.,použij apku,která umí hlídat počet znaků. Jinou možnost nemáš. Jestli si nenainstaluješ nástroj(aplikaci),který ti počet znaků pohlídá,tak je logické,že telefon odešle to,co napíšeš. Pak z jené SMS může být i 10 SMS,popřípadě ti mobil začne bez kontroly měnit určitý počet SMS na MMS.

Kdy se z SMS stane MMS?

když píšete SMS delší než 3 zprávy (bez diakritiky), tak se automaticky změní na MMS nebo když do zprávy vložíte jakoukoliv diakritiku, případně nepodporovaný standard smajlíků (tak máte, mám pocit, jen cca 67 znaků). Můžete použít i jinou aplikaci na zprávy, třeba Zprávy od Google.

By Ferriter

Jak nastavit SMS místo MMS? :: Co je velikost RAM?
Užitečné odkazy