Domovská stránka > m > Čím Se Dá Nahradit Který?

Čím se dá nahradit který?

Výraz který

"který" se slovem "jaký". "Který" vyjadřuje otázku výběru jednotlivce n. věci ze skupiny, např.: "Který z nich to je?" "Jaký" - tím se ptáme na vlastnost osoby n.

Přečtěte si více

Související článek

Který procesor je lepší?

Procesor Intel Core I5 má v současnosti všestrannější výkon než většina ostatních RYZENů. Díky dlouholetým zkušenostem společnosti Intel je lepší platformou pro většinu programů a her.

A další otázka, co je to slovo hvozd?

Hvozd je hluboký, rozsáhlý, často pohraniční les. Slovo pochází z praslovanského gvozd, které je obměnou praevropského chvorst (chrast). Termín hvozd je blízký slovům les a hora v původním jednotném významu.
Co je to pregnantně?
Pregnantní je z latinského praegnans, původně prae-g-nantis, doslova „před porodem". Odtud v němčině a dalších jazycích metaforicky ve významu „plný, naplněný", takže spojení „pregnantní vyjádření" znamená stručné, výrazné, plné významu a obsahu. Opak je potom rozvláčný, nevýrazný, upovídaný.

Navíc, jak se skloňuje slovo?

skloňováníEditovat
Substantivumsingulárplurál
akuzativslovoslova
vokativslovoslova
lokálslovu / slověslovech
instrumentálslovemslovy
3 další řádky
Můžete se také zeptat, jak nahradit slovo má?
Pokud něco máme v ruce, na zádech, v tašce, košíčku nebo třeba kabelce, můžeme sloveso mít nejčastěji nahradit synonymy držet nebo nést. Například: Má v ruce zbraň. = Drží v ruce zbraň.

Související článek

Který cloud je nejlepší?

Rychlý pohled na tabulky ukazuje, kdo je vítězem. Jediný, kdo může nabídnout neomezený prostor, je Amazon Cloud Drive.

Které jsou synonymum?

Synonyma, též slova souznačná, jsou slova nebo slovní spojení se vzájemně stejným nebo podobným významem, která lze za určitých okolností zaměňovat.
Můžete se také zeptat, co to znamená fořt?
Fořt může být: jiný výraz pro lesníka v hodnosti nadlesního části obcí Fořt (Černý Důl) – část obce Černý Důl v okrese Trutnov Dolní Fořt – část obce Uhelná v okrese Jesen [..]

Následně, co je to bůžci?

malý bůh nebo nějaké jiné božstvo.
A co je to chvost?
Chvost je synonymum pro ocas. V přeneseném smyslu, pokud o někom nebo o něčem řekneme, že je na chvostě, máme tím na mysli umístění na (téměř) úplném konci. Mimo toto úsloví může výraz "chvost" v dnešní době už působit trochu zastarale, knižně. V běžném hovoru příliš užívané není.

A další otázka, co znamená slovo nasnadě?

Správně je toto slovíčko pouze dohromady (nikdy ho nepíšeme zvlášť). Postarší výraz nasnadě znamená, že něco je jednoduché a snadné.

By Lorry Reinkemeyer

Similar articles

Co to je konstantní? :: Jak nastavit rozlišení 1920x1080?
Užitečné odkazy