Domovská stránka > C > Co Znamená I V Iphone?

Co znamená i v iPhone?

V písmenku je samozřejmě mnohem více významů (viz výše), než jen internet. Během představování iMacu bývalý šéf Apple totiž prozradil, že unikátní název reprezentuje i individualitu, která představuje podstatnou část marketingové strategie výrobce spotřební elektroniky až dodnes.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Následně, proč apple iphone?

Mnoho lidí oceňuje jednoduché optimalizované prostředí iPhone a celkově Apple produktů. A tím se dostáváme k tomu, čím se liší od konkurence. Všechny výrobky Apple jsou totiž vzájemně kompatibilní a vytvářejí takzvaný ekosystém. A právě to je důvod, proč si mnozí lidé pořizují právě iPhone.
Jaké jsou výhody iPhone?
Výhody iOS oproti Androidu
  • Dlouholetá softwarová podpora.
  • Rychle dostupné aktualizace systému.
  • Služby iMessage a FaceTime.
  • Extrémní důraz na bezpečnost uživatelských dat.

Někdo se také může ptát, co znamená zkratka se?

Evropská společnost (neboli Societas Europaea, zkráceně SE) je akciová společnost založená podle práva Evropské unie. Cílem přijetí statutu evropské společnosti bylo nejen odstranění překážek obchodu, ale také přizpůsobení struktur podnikání rozměrům společenství.
Kdy vyšel iPhone se 1?
iPhone SE. iPhone SE, označovaný také „Special Edition", byl představen 21. března 2016 jako nástupce modelů s úhlopříčkou displeje o velikosti 4 palců.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Co je to i?

I je deváté písmeno latinské abecedy. V biochemii je I symbol pro aminokyselinu isoleucin. V češtině je I spojka. V angličtině znamená I zájmeno já.
A proč iphone a ne android?
Rychlejší aktualizace a delší podpora

Dalším důvodem, proč uživatelé iPhonů nikdy nepřejdou na Android, je softwarová podpora. Zatímco u iOS není problém s jedním telefonem získat až sedmiletou softwarovou podporu, u Androidu je běžnou praxí 2 až 3 roky.

A jak ztisit iphone?

Přepnutí iPhonu do tichého režimu

Chcete‑li na iPhonu zapnout tichý režim , nastavte přepínač Zvonění/ticho tak, aby byla vidět jeho oranžová strana. Chcete‑li tichý režim vypnout, vraťte přepínač zpět. Když je tichý režim vypnutý, iPhone přehrává všechny zvuky.
Proč Apple?
Firma Apple vyrábí špičkovou elektroniku, která dobře funguje i vypadá. Jablečné produkty navíc výborně fungují mezi sebou a možná i díky tomu se stává, že lidé postupně mění veškerou svou elektroniku právě za tu od Apple.

Proč ne Apple?

Zatímco iOS stagnuje, Android inovuje

Jinak se v mnoha směrech tak nějak plácá na místě a řada odborníků i uživatelů ho podezřívá, že některé funkce okoukal u konkurence. Android přináší inovací více a z hlediska univerzálnosti lepší, to musí uznat i zarytý Apple fanatik.

By Applegate

Similar articles

Proč je Apple lepší než Android? :: Na jaké iPhony jde iOS 15?
Užitečné odkazy