Domovská stránka > J > Jaký Je Rozdíl Mezi Pdf A Pdf A?

Jaký je rozdíl mezi PDF a PDF a?

PDF/A je oficiální archivační verze formátu PDF definovaná v standardech ISO 19005-1:2005 a ISO 19005-2:2011. Jedná se o zúžení definice formátu PDF tak, aby bylo možné soubory uložené v PDF/A otevřít beze ztráty informace i všemi budoucími verzemi softwarových nástrojů.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Proč PDF?

PDF formát umožňuje výborně zachovat přesný vzhled i složitě formátovaného dokumentu, včetně písma a grafických prvků. Umožňuje také zabezpečení dokumentu (heslo pro otevření i tisk). Soubor v PDF formátu můžeme přečíst ve zdarma šířeném prohlížeči Adobe Acrobat Reader.
Jak otevřít formát PDF?
Aplikace Acrobat Reader DC je jediný bezplatný prohlížeč souborů PDF, který umí otevřít všechny typy obsahu ve formátu PDF (včetně formulářů a multimédií) a pracovat s nimi. Přejděte na stránku pro stažení aplikace Adobe Acrobat Reader a klikněte na tlačítko Instalovat.

Kde je PDF?

Vytvářet PDF dokumenty lze jak v komerčním softwaru Acrobat od Adobe, tak v dalších programech (často však pouze jako export do PDF). Prohlížení je snazší, existují volně dostupné prohlížeče pro mnoho platforem, nejznámějším je oficiální prohlížeč mateřské firmy Adobe Reader.
Jak uložit Soubor v PDF a?
Na kartě Soubor vyberte volbu Uložit jako... a následně vyberte Procházet. Soubor PDF/A ale můžete uložit i do cloudových úložišť (OneDrive, Google Drive apod.) V otevřeném dialogovém okně Uložit soubor jako zvolte cílovou složku, název souboru a položku Uložit jako typ vyberte PDF/A Document.

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

A jak ukládat do pdf a?

Po spuštění programu Open Office vlevo nahoře klikněte v nabídce na Soubor a zvolte funkci Exportovat do PDF. Poté se otevře dialogové okno Volby PDF, v němž v sekci Obecné klikněte na možnost PDF/A 1a a tu zaškrtněte. Následně funkcí Export exportujte dokument do PDF/A.
A proč mi nejde vytisknout pdf?
Pokud se tisk nezdaří, zkontrolujte připojení k tiskárně podle následujícího postupu: Zkontrolujte, zda je kabel mezi tiskárnou a počítačem řádně zapojen. Pokud je tiskárna připojena k rozbočovači USB, odpojte kabel tiskárny od rozbočovače. Poté připojte kabel tiskárny přímo k portu USB v počítači.

Jak nastavit PDF?

Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogu Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit.
Jak stáhnout PDF z internetu?
Volně šiřitelná aplikace Free PDF Downloader je specializovaný nástroj pro vyhledávání a stahování PDF dokumentů z internetu. Pro vyhledávání je zde požit vyhledávač Google a nalezené PDF dokumenty lze snadno stáhnout do počítače pouhým přetažením příslušného odkazu myší.

Lidé se také ptají, v čem otevřít a upravit pdf?

Úpravy a formátování textu v souboru PDF pomocí aplikace Adobe Acrobat.

By Selway Surendr

Similar articles

Proč mi nejde otevřít soubor PDF? :: Jak se odepsat z kurzu Moodle?
Užitečné odkazy