Domovská stránka > C > Co Umí Moodle?

Co umí Moodle?

Webový systém poskytující podporu elektronického vzdělávání. Moodle je nejvíce využívaný systém pro správu vzdělávání. Spojuje v sobě nástroje pro organizaci, řízení i vyhodnocování studia. Umožňuje vytvářet e-learningové kurzy a studijní materiály.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se odepsat z kurzu Moodle?

Z kurzu se můžete odhlásit, pokud si nejprve zobrazíte stránku kurzu. Zkratka požadovaného kurzu se zobrazí, pokud kliknete na možnost Správa kurzů / Odhlásit se z KMA/ABCD v levé části obrazovky. Kliknutím na tlačítko Pokračovat potvrďte svou volbu.

A další otázka, co vidí moodle?

Jedná se o modul, monitorující činnost studenta během celého testu. Ta může být kdykoli zpětně vyvolaná. Pomocí tohoto modulu pak mohou vyučující velmi snadno zjistit, zda jste během testu neporušili studijní řád. Obecně řečeno.
Jak používat Moodle?
Jestli chápu filozofii Moodle správně, měl by (řečeno možná až moc teoreticky) sloužit jako nástroj rozšiřující komunikační prostor mezi účastníky výuky. Měl by vytvořit zázemí pro vzájemnou spolupráci, měl by podněcovat přemýšlení nad tématem, sebereflexi, řešení problémů.

Někdo se také může ptát, jak udělat test v moodle?

(tlačítko vpravo nahoře nebo odkaz v bloku Správa). Při zapnutém režimu úprav uvidíte v každém tématu v osnově kurzů rozbalovací seznam "Přidat činnosti...", ze kterého vyberete položku "Test". Poté se vám zobrazí stránka s možností nastavit obecné volby pro příslušný test.
Jak se odhlásit z kurzu na Moodle?
Z jednou zapsaného kurzu v Moodle je možné se odhlásit pouze tak, že Vás z něj vyškrtne jeho vyučující. Administrátoři tuto akci provádět nemohou. V případě, že jste omylem v kurzu, do kterého nepatříte, kontaktujte jeho vyučujícího a požádejte jej o odhlášení.

Jak podvádět u ústní zkoušky?

Někteří studenti čerpali inspiraci ze špionských filmů a využili k podvádění při testech obdobné prostředky. Jeden z nich si například napsal neviditelným inkoustem učivo na tělo, a poté použil miniaturní baterku na zadní části pera, aby písmo mohl přečíst.
Jak se prihlasit do Moodle ČZU?
Jak se registrovat? Vstup do Moodlu (adresa): https://projekty2.czu.cz/ Uvedená adresa vede na hlavní stránku Moodlu. Zde se přihlaste prostřednictvím svého uživatelského jména do aplikace Novell a vyplňte registrační formulář. Klik na: Vyplnit registrační formulář a proveďte, prosím, registraci.

A další otázka, jak vytvořit nový kurz v moodle?

Prostřednictvím menu Kurzy/Všechny kurzy (obr. 2 – „Menu Kurzy") se dostanete na stránku Kategorie kurzů (obr. 3 – „Stránka Kategorie kurzů"). Zde si vyberete kategorii, do které umístíte svůj nový kurz a poté kliknete na tlačítko Přidat nový kurz.
Jak si vytvořit test?
Tvorba kvízů a testů je se Surviem tak jednoduchá jako tvorba dotazníků. Jediné, co musíte udělat, je vytvořit online test a následně zkontrolovat odpovědi, popř. testy oznámkovat nebo okomentovat. Stejně jako u dotazníků Vám tato činnost zabere pouze pár minut.

Jak se odhlásit z Classroomu?

Obraťte se na učitele a požádejte o zrušení archivace kurzu, abyste se mohli odhlásit.
  1. Přejděte na classroom.google.com a klikněte na Přihlásit se. Přihlaste se pomocí účtu Google.
  2. V kurzu klikněte na Více. Odhlásit se z kurzu.
  3. Potvrďte kliknutím na Odhlásit se z kurzu.

By Roshan Kuszynski

Jak se odepsat z kurzu Moodle? :: Co je to analytická chemie?
Užitečné odkazy